FANTASTISK FLOTT: Her ser du et bilde fra familiedagen i fjor. Det blir nok garantert like flott i år, og det blir ikke så verst vær heller!

Klart for en super dag for hele familien!

Sett av søndagen for skimoro for både stor og liten på Østre Greverud!

Publisert

Det er ufattelig mye snø der ute akkurat nå. Kong Vinter har vært svært «gavmild» i år, og dette gjør det ekstra morsomt å arrangere vinterdager hvor alle kan delta!

Førstkommende søndag, den 28. januar, inviterer Skiforeningen Sørmarka og Oppegård ILs skigruppe til familiedag på golfbanen på Østre Greverud Gård fra klokken 11.00 til 14.00.

Det er parkering på grusbanen ved idrettshuset.

Les også: Her finner du oppdaterte preppe- og spormeldinger for Marka

– Det vil bli tilrettelagt for ulike skiaktiviteter som blant annet familierebus, skileik med instruktører og ulike konkurranser. Arrangementet er gratis for alle, opplyser Svein Skrattalsrud, leder for Skiforeningen Sørmarka.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Medbragt eller kjøpt

Uten mat og drikke duger helten ikke. Slik er det også på familiedager på Østre Greverud midtvinters, men heldigvis finnes det plenty med muligheter, og du kan velge selv.

Les også: Din ultralokale (og svært detaljerte) skiløypeguide

– Det vil bli satt ut bålpanner så man kan grille egen medbrakt mat. Det er også mulighet til å kjøpe forfriskninger i kiosken til Oppegård IL, sier Skrattalsrud.

Dermed er det bare å pakke vinterutstyret, kle på seg godt og ta med det beste humøret man kan oppdrive.Været blir også knallbra, for ifølge yr.no, blir det en fem-seks minusgrader og strålende solskinn i helgen, så det er bare å nyte!

FANTASTISK FLOTT: Her ser du et bilde fra familiedagen i fjor. Det blir nok garantert like flott i år, og det blir ikke så verst vær heller!
Powered by Labrador CMS