MC-ulykke på Gamle Mossevei

DØDSULYKKE I OPPEGÅRD: Føreren av motorsykkelen omkom på stedet.

19-åring omkom i MC-ulykke på Gamle Mossevei

En 19 år gammel mann fra Oslo omkom etter en singelulykke på Gamle Mossevei onsdag kveld.

Publisert

– Det var en singelulykke på motorsykkel. Dessverre sto ikke livet til å redde. 19-åringen fra Oslo ble bekreftet omkommet på stedet, sier operasjonsleder Kari Monsen i Øst politidistrikt.

Hun sier politiet fikk inn første melding klokken 18:02. Hendelsen skjedde i en sving i nordenden av Gjersjøen, rett nord for Tyrigrava. Det er like ved fjellet der epleskrott-taggen var.

– Pårørende til den omkomne MC-føreren er varslet. Ingen andre kjøretøyer var involvert i hendelsen. På nåværende tidspunkt vil vi ikke gå ut med mer informasjon om den eventuelle årsaken til ulykken og selve hendelsesforløpet, sier Monsen.

Forrige dødsulykke i 2017

Forrige dødsulykke på samme sted skjedde i januar 2017 da en ung bilist fra Kolbotn omkom etter at han kjørte i fjellveggen. Likevel karakteriserte ikke politiet denne strekningen som mer ulykkesbelastet enn andre strekninger i området.

– Det har tidligere skjedd flere trafikkulykker på Gamle Mossevei, men ut fra min egen erfaring er den aktuelle strekningen ikke mer ulykkesbelastet enn mange andre i Follo, sa operasjonsleder Gisle Sveen i Øst politidistrikt til Oppegård Avis i 2017.

Les også: Motorsykkelvelt ved Tyrigrava

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by Labrador CMS