FRA INDUSTRI TIL BOLIG: I 2015, da dette bildet ble tatt, solgte Volvo Norge tomten til Fearnley. Nå har Stor-Oslo kjøpt Mellomåsveien 1, og skal bygge 500 boliger.

Stor-Oslo Eiendom skal bygge 500 boliger på Trollåsen

Den 58 mål store tomten i Mellomåsveien 1 på Trollåsen, som har huset Volvo og Bring og ble solgt til Fearnley Project Finance AS i 2015, er nå kjøpt opp av Stor-Oslo eiendom.

Publisert

Eiendommen i Mellomåsveien 1 er i dag utleid til Bring og Volvo, og ble solgt av Volvo  Norge til Fearnley i 2015. I perioden siden, har området bestående av fire tomter, blitt avsatt til boligformål i kommuneplanen. 

Nå begynner de nye tomteeierne, Stor-Oslo Eiendom, med arbeidet for å få området detaljregulert til kombinert bolig-og næringsformål. Dette gjøres i tett samarbeid med Nordre Follo kommune, opplyser Stor-Oslo.

– Dette er en unik mulighet å skulle utvikle et av de siste store utviklingsområdene tett på Kolbotn sentrum, sier en meget fornøyd administrerende direktør i Stor Oslo Eiendom, Mathis Grimstad.

– Her ligger alt til rette for å kunne utvikle eiendommen til et nytt og fremtidsrettet boligområde, fortsetter han.

Stor-Oslo ønsker å utvikle en kombinasjon av rekkehus og leiligheter på området, ispedd noe næring. 

–  Vi tror det vil være mulig å utvikle cirka 500 boliger på eiendommen. Tomten har med sin syd-vestvendte helning gode forutsetninger for å sikre boligene gode sol- og lysforhold, sier Grimstad. 

Les også: Store planer for Lienga

Her skal det bygges:  

Powered by Labrador CMS