TV-TRINE: Trine Hattestad er tilbake på tv-skjermen. – Mer enn gull virket som et hyggelig program, så jeg takket ja, og jeg har kost meg selv om det har vært intenst, sier verdensmesteren.
TV-TRINE: Trine Hattestad er tilbake på tv-skjermen. – Mer enn gull virket som et hyggelig program, så jeg takket ja, og jeg har kost meg selv om det har vært intenst, sier verdensmesteren.

Tilbake på TV

Trine Hattestad er på skjermen igjen! TV2s program «Mer enn gull» har fått spydkasteren med på laget i dette åpne og ærlige programmet.

Publisert

Vår sterke spydkaster, håndballspiller og treningsdame Trine Hattestad er snart å se på skjermen! 

Hun er med i vårens sesong av «Mer enn gull» som har sesongpremiere på TV2 3. april. 

Intens innspilling

Programmet handler om at tidligere og nåværende idrettsutøvere bor sammen og deler historier om opp- og nedturene i sine karrierer og private liv. 

I tillegg blir det utfordringer og morsomme konkurranser, og deltakerne utfordrer hverandre i øvelser de selv er gode i.

Les også: Anne Grete og Esther fulgte drømmen

– Det har vært veldig morsomt å være med på dette, selv om det har vært intenst. Vi filmet i ett sett seks dager på rad fra klokken syv om morgenen til tolv på natta, sier hun.

Opptakene ble gjort i fjor høst på Valbjør Gard i Vågå.

– Det blir gøy å se det på TV! Jeg har ikke sett noe av den ferdige produksjonen ennå, men produksjonsselskapet har gitt uttrykk for at de er fornøyde med innspillingen, så jeg tror dette blir bra, sier hun.

Gull-historiene

Den tidligere spydkasteren og OL-mesteren var blant annet med på Mesternes Mester i 2010, hvor hun kom på en andreplass, og Skal Vi Danse i 2007 - for å nevne noen.

De hun har vært sammen med disse seks dagene, er Odd-Bjørn Hjelmeset: tidligere verdensmester på ski, Torbjørn Løkken: tidligere verdensmester i kombinert, Thea Næss: nåværende kampsportutøver og verdensmester i kickboksing, Vidar Riseth: tidligere landslagsspiller og fotballproff, og Frode Andresen: tidligere verdensmester i skiskyting.

Les også: – Jeg stod på scenen med over førti i feber

– Det har vært morsomt å få være med disse menneskene, vi har jo mye til felles, og vi har vært gjennom mye av det samme. Det er gøy å høre bakgrunnen for deres karrierer, forteller hun.

MESTERE: Fra venstre står Torbjørn Løkken, Odd-Bjørn Hjelmeset, Vidar Riseth, Thea Næss, Frode Andresen og Trine Hattestad. Hver deltaker får en egen episode til å fortelle sin historie.
MESTERE: Fra venstre står Torbjørn Løkken, Odd-Bjørn Hjelmeset, Vidar Riseth, Thea Næss, Frode Andresen og Trine Hattestad. Hver deltaker får en egen episode til å fortelle sin historie.

Saken fortsetter under bildet. 

Nei til 71 grader nord

Å bli med på tv-programmer som dette, er noe Trine Hattestad ofte blir spurt om.

– Å, jada, jeg blir spurt om å være med på ting hele tiden. De lurte på om jeg ville være med på 71 grader nord, men det takket jeg nei til. Jeg var med på Råskap en gang, men det var for heftig. Da foretrekker jeg programmer som «Mer enn gull». Jeg så dette programmet i fjor, og tenkte at det hadde vært morsomt å være med på. Det er ålreit å være med på disse tingene innimellom, sier hun.

Livet etter gullet

Noe av det programmet tar for seg, er livet etter gullet. Hverdagen. Det kan være tøft å komme tilbake til hverdagen når man er ferdig som idrettsutøver, spesielt for de som har drevet med idrett nærmest på fulltid siden de var unge.

Trine Hattestad slo for alvor gjennom som 18-åring i OL 1984, og det er nå 34 år siden.

Les også: Omsorgsboligene tegnes av lokal arkitekt

Hun har ikke lagt sporten på hylla, men gjorde det som kanskje var ett at de mest naturlige valgene: starte et treningssenter. «På Treninga» videreformidler Hattestad sin treningsglede og sin kunnskap, som er kunnskap om kropp, helse, idrett og prestasjon som er bygd opp gjennom et helt liv.

PS: Sesongpremieren er tirsdag 3. april. Trine Hattestads episode er nummer to av seks, som kommer på skjermen 10. april.

Powered by Labrador CMS