FÅR STORT ANSVAR: Guro Emilie Næss Sverreng, fra Oppegård, men bosatt på Sofiemyr, har sikret seg prestisjefull jobb.
FÅR STORT ANSVAR: Guro Emilie Næss Sverreng, fra Oppegård, men bosatt på Sofiemyr, har sikret seg prestisjefull jobb.

Blir sjef for over 200

Guro Emilie Næss Sverreng fra Oppegård er ny regionleder stort rådgivningsselskap.

Publisert Sist oppdatert

Rådgivningsselskapet Sweco har sikret seg Guro Emilie Næss Sverreng fra Oppegård som ny regionleder.

Jobben innebærer blant annet å lede over 200 ansatte fordelt på kontorer i Sarpsborg, Lillestrøm og Ski.

Opprykk

Sverreng kommer fra rollen som avdelingsleder for infrastruktur, og har jobbet i Sweco siden 2006. Hun er utdannet landskapsarkitekt ved NBMU, og var en av selskapets aller første landskapsarkitekter.

– Jeg er både stolt og ydmyk over å få denne muligheten og gleder meg til å ta fatt på oppgavene som regionleder for Sweco Viken, sier Sverreng.

Skal sørge for vekst

Med over 200 ansatte er Sweco Viken en av de største rådgiverselskapene i regionen, og den nye regionlederen har planer om at selskapet skal fortsette å vokse.

– Vi skal være en enda tydeligere aktør i markedet. Gjennom prosjektene vi er med i skal vi være en pådriver for at regionen utvikler seg i en grønn retning. Viken er en region med mange faglig sterke og kundeorienterte medarbeidere og ledere, og jeg er overbevist om at vi har alle forutsetninger for å lykkes med strategisk og bærekraftig vekst i tiden fremover, sier hun.

Kontorer i Ski

Sverreng begynte i Sweco som rådgiver i infrastrukturprosjekter på Oslokontoret, før hun i 2013 flyttet til kontoret i Ski. Der har hun bygget opp fagmiljøet for landskapsarkitektur i godt samarbeid med andre regioner, og har innehatt rollen som både gruppe- og avdelingsleder.

– Jeg er veldig fornøyd med å utnevne Guro til ny regionleder for Viken. Med Guro er jeg trygg på at våre dyktige kollegaer i Ski, i Lillestrøm og i Sarpsborg får en stødig, strategisk og markedsorientert leder som vil bidra til å videreutvikle denne livskraftige regionen, og ikke minst øke samarbeidet med de andre regionene, sier Tor Helge Indrebø, divisjonsdirektør for infrastruktur i Sweco.

Sverreng tiltrådte stillingen 14. september.

Powered by Labrador CMS