HELT KONGE: Lasse Tufte (f.v.) er utvikler av Tufteparken, og var tilstede under åpningen. Lucas Halvorsen, Noah Halvorsen, Erik Nysveen, Arthur Barthold og Marcus Andersen syntes det var stas å få et slikt tilbud for alle i Østre Greverud Idettspark.

Her ble det knall-tuft!

Endelig er Oppegård ILs nye leke- og treningsstue åpen for alle, så kom deg ut til idrettsparken og kos deg!

Publisert

– Dette er et fantastisk anlegg som er utviklet av Lasse Tufte og hans erfaring og kompetanse på trening med bruk av kroppen som vektstang. Vi er heldige som har fått en slik park her, og at dette nå har blitt en del av Østre Greverud Idrettspark, sa styreleder Vidar Fålun i Oppegård Idrettslag (OI) da idrettslagets nye stolthet, Tufteparken, ble åpnet torsdag den 28. september.

Les også: Familiekos i høstværet

– Dette passer veldig godt inn i Oppegård ILs filosofi om at vi skal gi et bidrag til og et tilbud til hele befolkningen, også dem som ikke driver med organisert idrett. De fleste i idrettslaget kommer til en eller annen form for organisert treningsform gjennom lag eller individuell trening, men dette anlegget er åpent for alle døgnet rundt og er et godt tilbud til alle som ikke er i et lag, og som ønsker å drive uorganisert
trening, sa han.

PS! Saken fortsetter under bildet!

Kult

LEK OG TRENING: Tufteparken byr på utallige muligheter av alle slag, er helt gratis å bruke og er åpent og tilgjengelig for alle døgnet rundt.

At det nye anlegget vekker oppsikt og har stor interesse, spesielt bant de unge, er det ingen tvil om. Mange hadde møtt opp for å se det nye anlegget, og mange var ikke ukjente med konseptet fra før.

Blant dem var Lucas Halvorsen, Noah Halvorsen, Erik Nysveen, Arthur Barthold og Marcus Andersen.

Les også: Markedsdagen i revy

– Vi kjenner godt til dette anlegget og har prøvd det lignende anlegget på Kolbotn. Dette er en morsom måte å trene på og det er gøy å henge med venner i en slik park. Det er kult at dette har kommet til Greverud også, sa vennene, mens de ble vist forskjellige treningsøvelser av selveste Lasse Tufte, som hadde tatt turen for å innvie det nye anlegget.

PS! Saken fortsetter under bildet! 

KOSTE SEG: Marie Røed, Synne Borge og Kine Rye Holmboe fikk øvelser demonstrert av Lasse Tufte under åpningen. Jentene koste seg åpenbart i den nye parken.

– Skikkelig stas!

Tufteparken er et fleksibelt anlegg som byr på utallige treningsmåter, det er faktisk bare fantasien som setter begrensninger.

Det finnes ikke mindre enn over 140 slike anlegg rundt omkring i Norge, og Lasse Tufte var tydelig stolt da han viste de fremmøtte rundt i den nye treningsparken.

Også Marie Røed, Synne Borge og Kine Rye Holmboe var tilstede under åpningen.

Les også: Se video fra åpningen av Tufteparken

– Dette er gøy, var den klare meldingen fra jentene mens de fikk vist gode treningstriks fra Lasse Tufte.

Forøvrig står det gode tips til hvordan du skal bruke marken og få maks ut av treningsopplegget på en stor plansje ved siden av anlegget.

SKILT: Her er det et stort skilt som viser deg hvordan du skal utføre øvelsene!

PS! Saken fortsetter under bildet!

Flott tilskudd

Den nye parken står forøvrig plassert mellom kunstgressbanen og grusbanen på Østre Greverud Idrettspark. Parken blir et flott tilskudd til de orgniserte treningsoppleggene på bane og ikke minst Myldreparken og lavvoen som ligger bare et steinkast unna.

Tufteparken er designet på en slik måte at alle øvelser kan utføres av absolutt alle, uansett forutsetninger – derfor variasjonen av høyder, bredder og avstander på utformingen i apparatene. 

Les også: Gjenopplev Eventyrstien

Under parken er det lagt et støtsikkert underlag av bark, som gjør treningen og leken sikker for alle.

LEK OG TRENING: Tufteparken byr på utallige muligheter av alle slag, er helt gratis å bruke og er åpent og tilgjengelig for alle døgnet rundt.

Parken er åpen døgnet rundt og er gratis for alle. Parken har heller ingen aldersbegrensning, og man trenger heller ikke være topptrent for å bruke den.

Nå er det opp til lokalbefolkningen å både bruke anlegget og ikke minst ta vare på det!

 

Powered by Labrador CMS