Tufteparken er endelig åpen for alle

Nå kan du trene og boltre deg utendørs på Østre Greverud! Se bilder og video fra åpningen!

Publisert

Nå har Østre Greverud Idrettspark fått et helt nytt tilskudd som ikke bare er gratis og døgnåpent, men som også kan brukes av alle, selv om de ikke er medlem i idrettslaget eller er en del av et organisert treningsopplegg. 

Les også: Kjør den nye bussruten i Oppegård syd meter for meter med oavis!

Torsdag den 28. september kunne daglig leder i Oppegård IL, Hege Frøyna, endelig klippe snoren og erklære Tufteparken for åpnet foran mange fremmøtte. På åpningen kom også utvikleren av konseptet, selveste Lasse Tufte, som har utviklet parken som en sosial mingleplass og et treningstilbud utendørs for alle. 

Et godt tilskudd til idrettsparken

Det finnes over 140 slike parker i Norge, og nå har også Østre Greverud Idrettspark fått sin park. Fra før finnes også en lignende park i Generasjonsparken bak Kolben

DEMONSTRERTE: Lasse Tufte viste de fremmøtte hvordan de skal bruke Tufteparken under åpningen av parken på Østre Greverud. 

– Dette er et fantastisk anlegg som er utviklet av Lasse Tufte og hans erfaring og kompetanse på trening med bruk av kroppen som vektstang. Vi er heldige som har fått en slik park her, og at dette nå har blitt en del av Østre Greverud Idrettspark, sa styreleder Vidar Fålun i Oppegård Idrettslag (OI) da idrettslagets nye stolthet, Tufteparken, ble åpnet torsdag den 28. september.

– Dette passer veldig godt inn i Oppegård ILs filosofi om at vi skal gi et bidrag til og et tilbud til hele befolkniongen, også dem som ikke driver med organisert idrett. De fleste i idrettslaget kommer til en eller annen form for organisert treningsform gjennom lag eller individuell trening, men dette anlegget er åpent for alle døgnet rund og er et godt tilbud til alle som ikke er i et lag, og som ønsker å drive uorganisert trening, sa han under åpningen.

Dermed er det bare å ta parken i bruk og kose seg!

PS! Trykk play i videovinduet øverst i saken for å se video fra åpningen, samt demonstrasjon av noen øvelser med Lasse Tufte. Se også bildekarusell fra åpningen i bildevinduet herunder!

Powered by Labrador CMS