FIKK BEVILLING: Lene Wiik hos Piece of Cake er klar til å tappe øl for de som møtte ønske det.

Øl og vin, men ingen akevitt

Serveringsstedet Piece of Cake på Greverud, fikk innvilget søknad på øl og vin, men brennevin ble det ikke i denne omgang.

Publisert

Under formannskapsmøte onsdag 11 desember ble det vedtatt at serveringsstedet Piece of Cake på Greverud, skulle få skjenkebevilling på øl og vin. Sprit ble det i denne omgangen ikke, da politikerne mente konseptet var mer som et bakeri, enn restaurant. Eier, Tomm Munthe, er fornøyd med avgjørelsen så langt. 

– Det var helt konge, rådmannen er den som legger inn innstilling og det er klart når Nordstrand Konditori søker tenkte vel rådmannen at det holder med øl og vin, men vi kommer til å søke om brennevin på nyåret, sier Munthe. 

Han påpeker at rådmannen kanskje ikke helt har forstått konseptet.

– Vi ønsker jo å kunne servere gin og tonic, for eksempel, som er populært når vi har trubadurer og spillekvelder, og en akevitt til julematen er viktig at vi får på plass til neste år, sier han. 

ANDRE BOLLER: Nå blir det ikke lenger bare boller og brus på Piece of Cake, som har fått bevilling til å selge øl og vin. Det er eier, Tomm Munthe, veldig glad for.

Live musikk neste år

Serveringen var allerede i gang dagen etter søknaden ble innvilget, og nå gleder Munthe seg til å utvide konseptet. 

–  Salget har begynt forsiktig selvfølgelig. Vi har bare halvannen uke til jul, så det er for sent å begynne å arrangere konserter og sånt nå, men fra nyttår av skal vi ha levende musikk minst en gang i uken, sier Munthe. 

Han lover også å få på plass flere andre morsomme ting, som quizkvelder innimellom. 

Utvider mattilbudet

Matserveringen skal også utvides, i første omgang kommer det mat fra kokken de har på Oppsal.  

– Det blir litt utvidet på nyåret når vi får orden på ting. Nå har vi en kokk som skal jobbe for oss på kjøkkenet på Oppsal, og som skal klargjøre mye til oss. Vi begynner der, så utvider vi etter hvert, når vi har fått lært opp folk og kommet ordentlig i gang, sier Munthe, og legger til: 

– Det kommer til å bli et spennende utvalg etter hvert, og ikke bare pizza, avslutter Munthe. 

Powered by Labrador CMS