ORDFØRERKANDIDAT: Cecilie Dahl-Jørgensen Pind er Høyres nye ordførerkandidat.
ORDFØRERKANDIDAT: Cecilie Dahl-Jørgensen Pind er Høyres nye ordførerkandidat.

Høyres nye håp

Cecilie Dahl-Jørgensen Pind innstilles som ordførerkandidat for Høyre i Nordre Follo kommune.

Publisert Sist oppdatert

En enstemmig nominasjonskomite i Nordre Follo Høyre har innstilt Cecilie Dahl-Jørgensen Pind som ordførerkandidat.

Endelig avgjørelse skjer på partiets nominasjonsmøte den 13. juni, men etter all sannsynlighet blir det altså Dahl-Jørgensen Pind som skal ta opp kampen med Arbeiderpartiet-ordfører Hanne Opdan om kjedet, høsten 2023.

Ordførerkandidaten tar ingenting på forskudd, men har skrevet følgende gladmelding på Facebook i ettermiddag:

«Sjekk dette a, dere! Jeg er enstemmig innstilt som Nordre Follo Høyres ordførerkandidat! Jeg er stolt og ydmyk over den tilliten som er vist meg så langt! Den endelige nominasjonen skjer i nominasjonsmøtet 13.6.22. Spennende tider.»

Grundig vurdering

Komiteen har totalt avholdt 10 møter, skriver Høyre på sine nettsider. Nominasjonskomiteen har mottatt to forslag på kandidater. I tillegg har komiteen vært i samtaler med kandidater komiteen mener kunne ha de rette kvalifikasjonene til å bli partiets ordførerkandidat. Innspillene har vært gode og godt begrunnede, og komiteen anser at det er en stor styrke for Nordre Follo Høyre å ha flere svært dyktige kandidater.

Kandidatene har blitt evaluert på bakgrunn av to dybdeintervjuer, en praktisk oppgave i flere deler, innsats i politiske møter (opptak fra formannskap og kommunestyre for de kandidatene hvor dette var aktuelt).Komiteen har lagt spesielt fokus på kandidatenes evne til å skape oppmerksomhet for Høyres politikk som ordførerkandidat og evnen til å være en samlende ordfører for vår nye kommune.

Enstemmig

Etter nøye vurdering av kandidatene har en enstemmig nominasjonskomite innstilt Cecilie Dahl-Jørgensen Pind som ordførerkandidat. Dette skriver de om sin nye ordførerkandidat:

BROBYGGER: Cecilie Dahl-Jørgensen Pind er i dag gruppeleder for Høyre i kommunestyret i Nordre Follo kommune.
BROBYGGER: Cecilie Dahl-Jørgensen Pind er i dag gruppeleder for Høyre i kommunestyret i Nordre Follo kommune.

– Cecilie er 48 år gammel, utdannet jurist og jobber som advokat. Hun er oppvokst i Ski og bor nå på Hebekk sammen med sine tre barn og hund. På fritiden er hun glad i å gå på tur i skog og mark. Cecilie har vist komiteen at hun er god til å fremme Høyres politikk, både i media og i kommunestyret. Hun har tydelige lederegenskaper, og et samlende og vinnende vesen. Dette er egenskaper komiteen har lagt spesielt vekt på i den oppbyggingsfasen og de utfordringene fellesskapet har.

Beskrives som en brobygger

Cecilie blir av andre og partifeller beskrevet som arbeidsom, blid, ydmyk, inkluderende og positiv og med en sterk lojalitet til partiet. Hun er kunnskapsrik og løsningsorientert. Hun er ikke redd for nye utfordringer og er opptatt av å lære. Hun blir også beskrevet som en brobygger på tvers av politiske partigrenser og er lite selvhøytidelig. Hun trives i politiske debatter, der hun behandler alle med respekt og høflighet.

Nominasjonskomiteen består av Thomas Sjøvold (leder), Anne Kristine Linnestad, Reidar Samuelsen, Petra Rosenvinge Nygaard (SH) og Jenny Sofie Andresen (UH). Komitéen er bredt geografisk sammensatt fra Nordre Follo kommune, i tillegg til at både Senior Høyre og Unge Høyre sitter i komiteen.

Powered by Labrador CMS