Årets juleshow

HØYEST AV ALLE: Daniel Schulz svever høyt, og var kanskje den som fikk flest meter i luften.
HØYEST AV ALLE: Daniel Schulz svever høyt, og var kanskje den som fikk flest meter i luften.

Glade hjul i Sofiemyrhallen

Denne uken var det full rulle og høye svev i Sofiemyrhallen, da Kolbotn ILs turn og RG-grupper inviterte til årets juleshow.

Publisert

For mange er det en fin førjulsstart med show til Kolbotn Ils turn- og RG-grupper i Sofiemyrhallen. I år var intet unntak, og tidligere denne uken var det fulle tribuner og et høyt antall store og små utøvere i Sofiemyrhallen.

Kolbotn turn har 207 gymnaster fordelt på fem partier og hele 40 trenere bidrar til treninger og konkurranser. De fleste trenerne er foreldre til gymnaster og mange er tidligere og eksisterende utøvere i klubben.

(Saken fortsetter under videoen)

Turns visjon og ambisjoner

Video fra da Kolbotn ILs turn og RG-grupper inviterte til årets juleshow 2018.

Turngruppen har både bredde- og konkurranseprofil, og gruppen ønsker å gi et så bredt tilbud som mulig til barn og ungdom.

Styreleder Bjørn Bergli Fodstad oppsummerer følgende for hva gruppa ønsker med breddeaktiviteten:

– At barna skal ha det gøy og hyggelig på trening, at barna skal få gode ferdigheter innenfor koordinasjon, balanse, styrke og spenst og at ved å delta på partiene skal barna stå ekstra godt rustet til å gå videre til nye bredde-, rekrutterings- eller konkurransepartier innen turn og RG, eller andre idretter.

Fem breddepartier hadde øvd inn programmer til glede for den fullstappede tribunen. Gruppene FullRulle - 1. klasse, GladeHjul – 2. klasse, FlikkFlakk – 3-4. klasse, SaltoBalto – 5-6. klasse og HelSkrudd – 7. klasse og oppover, fikk alle vist hva de har å by på.