Løype!

Endelig er snøen her! Det betyr både treninger for Oppegårds skiløpere og planlegging av karusellrenn.

Publisert Sist oppdatert

Etter en periode med kaldt vær hvor snøkanonene har gått natt og dag, var sesongens første skiløype på Østre Greverud klar for en drøy uke siden. Langrennsgruppa i Oppegård IL var ikke sene å be og har allerede startet med trening på snø.

– Alle gruppene våre var i gang fra midt i oktober, men det er alltid ekstra stas når vi kan finne fram skiene, sier sportslig leder i skigruppa Erling Christiansen. Vi har tilbud til barn og unge fra 6 år og oppover, og det er fortsatt mulig å melde seg på., sier lederen.

Og det er mye skimoro å glede seg til fremover.

– Vi har treninger på tirsdager og torsdager kl. 18:00 og øver oss i både klassisk og fristil, men det viktigste er at vi skal leke og ha det gøy! Vi har jevnlig kveldsmat på klubbhuset for alle gruppene, og vi planlegger også en juleavslutning før jul, sier Christiansen, vel vitende om at nye korona-innstramminger kan forpurre gode planer.

Karusellrenn for alle barn

Tradisjonen tro blir det Telenorkarusell på Golfbanen i januar og februar 2022. Totalt fire renn er satt opp. De yngste klassene starter først. Det er deltakerpremie til alle og i tillegg ekstra premie til de som deltar i minst to skirenn. Det er allerede mulig å melde seg på ved å følge denne lenken.

Datoer for Telenorkarusell i 2022:

· Lørdag 8. januar

· Tirsdag 18. januar

· Tirsdag 25. januar

· Tirsdag 1. februar

Powered by Labrador CMS