I FULL GANG: Her jobbes det i krysset mellom Sønstrudveien og Vallahallaveien, tirsdag 11. juli.

Sønsterudveien asfalteres

Til og med 14. juli skal Sønsterudveien asfalteres. Det skjer etter at mange har lagt merke til hull og generelt dårlig veibane.

Publisert

Asfalteringen skjer på veien som heter fylkesvei 1418, også kjent som Sønstrudveien. Dette er veien som strekker seg fra rundkjøringen ved Skiveien og Kolbotn kirke, helt opp til rundkjøringen ved Taraldrudveien på Sofiemyr. Strekningen er totalt på 1459 meter.

Arbeidstiden er fra 21:00 til 06:00, med andre ord vil arbeidet pågå på nattestid. Derfor informerer fylkeskommunen på sine nettsider om at arbeidet vil være støyende. Dette beklager fylkeskommunen ovenfor beboerne, men ber om forståelse for at arbeidet må gjøres. Det skal også arbeides på lørdag og søndag. 

Trafikken blir dirigert forbi arbeidsområdet. Fylkeskommunen ber publikum følge skiltingen og ta hensyn til de som jobber på veien.

Jobben skal altså være ferdig 14. juli, men avhenger også av været, dermed kan det bli endringer i oppsatt tid, sier prosjektleder Hilde Heieren, også på fylkeskommunens hjemmesider. 

FLERE STEDER SAMTIDIG: Her jobbes det i innkjørselen til Ødegården.
Powered by Labrador CMS