KLAR FOR Å LØPE: Løypen ligger i alle fall klar. Nå er alt opp til deg som løper.

Feirer 10-år med eget jubileumsløp

Den lokale løpefantasten Frode Monsen feirer 10 år med nettsiden Sportsmanden. Du er invitert til løpefesten.

Publisert Sist oppdatert

Sportsmanden så dagens lys den 12.12.2012. Nå feirer nettstedet, som tidligere hadde en fast side med lokal utholdenhetssport her i avisen i flere år, sitt 10-års jubileum. Feiringen markeres med et eget løp i Ski førstkommende lørdag og du står selvsagt på invitasjonslisten!

FRODE MONSEN: I ti år har Frode Monsen spredt løpeglede i lokalmiljøet.
LØPEGLEDE: Se så glad man blir av å løpe! Melder du deg på?
FRISTENDE?: Også denne strekningen er med i jubileumsløpet, så nå er det bare å stramme skolissene.

Har du lyst å løpe kan du velge mellom distansene 5 km eller 10 km. Løpet går i Sportsmandens «egen» trasé i løypen som ble laget, merket og kontrollmålt i forbindelse med «Sportsmandens Jubileums 5-er» i 2017, og som siden har vært mye benyttet til intervalldrag og trening blant mosjonister i Ski og Oppegård.

Mulig å perse

I løpet for fem år siden ble det satt flere personlige rekorder i den raske løypen på 5 kilometer. Og siden Sportsmanden nå fyller 10 år, blir det også mulighet til å løpe 10 kilometer.

– Selv om det er mulig å løpe fort, er dette først og fremst ment som et løp for alle, med løpeglede i fokus. Det spiller ingen rolle om du løper fort, jogger eller går, står det i invitasjonen.

Begge distansene har start og mål like utenfor Ski sentrum vis-a-vis XXL og er en frem-og-tilbakeløype som følger den gamle jernbanetraséen mot Holstadkrysset i retning Ås. 5 km-løpet starter klokken 11.00, mens 10 km-løpet starter en time senere, klokken 12.00. Du finner all nødvendig informasjon på Sportsmanden.no og på arrangementets Facebook-side.

Powered by Labrador CMS