OPPEGÅRD-EXIT: Hotelldirektør Andre Julseth sier farvel til Kristian Gundersen, The Well og Oppegård.

Forlater The Well

Nå kan sjefsjobben på The Well bli din! Direktør André Julseth forlater Norges største spa-anlegg og gamle Oppegård til fordel for megaluksus i hovedstaden.

Publisert Sist oppdatert

Moldenseren André Julseth har i en årrekke ledet kommunens desidert største hotellprosjekt, nemlig The Well. Nå sier han farvel til Stein Erik Hagen og Oppegård, siden han etter alle solemerker blir ny hotelldirektør på Sommerro.

Det er nettstedet Hotellmagasinet som skriver dette, etter å ha snappet det opp hos The Travel Inspector.

Fra mega-riking til mega-riking

Her får han i så fall re-stifte bekjentskap med en ny mega-rik eier, siden Sommero er Petter Stordalens nye prestisjeprosjekt på Solli Plass.

André Julseth skal ifølge reiselivsnettstedet ha sagt opp direktør-jobben på spa-resorten, for umiddelbart å slutte seg til Sommerro på Frogner i Oslo.

Julseth selv og hotellkjeden Nordic Choice Hotels skal ha bekreftet dette overfor nettstedet.

PRAKTBYGG: The Well åpnet i 2015. I 2021 åpnet hotellet.

Har sanket priser

Julseth har jobbet i hotellbransjen siden 2013. Han har studert hotelledelse i Sydney, og internasjonal markedsføring på BI. Etter endt skolegang jobbet han en periode i Australia før han endte opp på Oslo Plaza og deretter Radisson Blu på Alna - etterfulgt av Stordalens luksushotell The Thief.

Her jobbet han i fire og et halvt år hvorav halvannet år som direktør, og ble den gang håndplukket til direktør-jobben. Julseth har vunnet en rekke priser innen Nordic Choice Hotels og har jobbet på The Well siden lenge før hotellet ble åpnet.

Vi har forsøkt å få en kommentar fra Julseth i dag, uten hell.

THE WELL: Spa-anlegget The Well må på sjefsjakt.
Powered by Labrador CMS