TYRIGRAVA

MOTORFOLKETS MØTESTED: Tyrigrava er en viktig plass for alle motorinteresserte.
MOTORFOLKETS MØTESTED: Tyrigrava er en viktig plass for alle motorinteresserte.

Inviterer til åpen dag på Tyrigrava

Kongelig Norsk Automobilklub (KNA) i Oslo og Omegn inviterer alle interesserte til åpen dag med utstilling av biler og en hyggelig bilprat på Tyrigrava.

Publisert Sist oppdatert

Arrangementet skal avholdes på Tyrigrava fra klokken 12:00 til klokken 16:00 førstkommende søndag.

– Her skal det stilles ut biler – blant andre veteranbiler, sportsvogner og biler som har deltatt i Rallye Monte-Carlo Historique, med informasjon om neste års løp (24. januar 2023).

Lokalavdelingen i KNA inviterer også til en bilprat, hvor man kan få informasjon om organisasjonens bilpolitiske plattform og annen relevant informasjon om landets eldste bilorganisasjon. På denne måten ønsker klubben å vise frem aktiviteter og synliggjøre den betydelige frivillige innsatsen som står bak.

8.000 frivillige

2022 er frivillighetens år hvor Norges viktigste lagarbeid skal feires. I forbindelse med det vil KNA vise frem det massive frivillige arbeidet i de mange lokale KNA-avdelingene over hele landet. Formålet er å synliggjøre og aktualisere frivilligheten og dens betydning for lokalsamfunn landet over.

PRESIDENT I KLUBBEN: På bildet kan du se president i KNA, Geir A. Mo.
PRESIDENT I KLUBBEN: På bildet kan du se president i KNA, Geir A. Mo.

– Åpen dag er en fin måte å vise frem den store frivillige innsatsen som legges ned i de ulike lokale avdelingene, og gjengen i KNA Oslo og Omegn er i så måte et godt eksempel, sier president i KNA, Geir A. Mo.

Han mener det er viktig å formidle det store frivillige lagarbeidet i Norge.

– Frivilligheten er limet i samfunnet, noe som særlig gjør seg gjeldende i de enkelte lokalsamfunn. Gjennom frivillig arbeid finner folk venner og gjør noe sammen. Bare i KNA engasjeres 8.000 frivillige årlig med bygging og drift av arenaer og klubbhus, og de står bak en rekke aktiviteter/ arrangementer for folk i alle aldre, sier Mo.

Skaper aktiviteter og møteplasser

Mo trekker også frem den store jobben de har gjort med Rallye Monte-Carlo Historique, som er et regularity-løp og et av bilsportens mest prestisjefylte rallyer.

– KNA Oslo og Omegn skaper i tillegg viktige møteplasser der vennskap knyttes og kunnskap formidles, fortsetter Mo.

Kongelig Norsk Automobilklub er Norges første bilorganisasjon og ble stiftet allerede i 1907. I tillegg til å være en organisasjon som taler bilfolkets sak, har KNA en rekke lokale avdelinger som skaper aktiviteter og møteplasser for alle aldersgrupper, og drifter 11 baner rundt omkring i landet.

Powered by Labrador CMS