Cezinando i Kolben
Cezinando i Kolben

– Spennende å spille for fri alder

Rapperen Cezinando er i vinden om dagen. På lørdag fikk Oppegård-publikumet synge med på hit-låter som Håper Du Har Plass og Botanisk Hage.

Publisert

Lørdag kom rap-stjerneskuddet Cezinando til sal 2 i Kolben. På konserten var det fri aldersgrense så alle, store som små, kunne oppleve Cezinando på scenen.

Les også: Innbrudd på Kulturskolen

– Man vet aldri helt med U18-konserter, jeg synes alltid det er gøy å spille for fri alder, det er et publikum som har gledet seg, fortalte Cezinando før konserten. -De har ikke så mange muliheter til å dra på konserter. Man kommer mange steder der "kidza" er litt forsiktige, men noen ganger er de helt med, så det er spennede å spille for fri alder.

PS! Saken fortsetter under bildet!

Fikk med seg publikum

KOSTE SEG OG HADDE NOK PLASS: Cezinando i Kolben leverte varene på scenen!
KOSTE SEG OG HADDE NOK PLASS: Cezinando i Kolben leverte varene på scenen!

Musikken til Cezinando har vært på toppen av listene, blitt spilt mye på radio og vært godt representert i serien Skam på NRK.

Det var ingen tvil om at publikum kunne tekstene til hits som Botanisk Hage,  Vi Er Perfekt Men Verden Er Ikke" og Håper Du Har Plass. 

Les også "I morge nblir det (nesten) stille på radioen din!

Cezinando er kjent for å være en enestående live-artist. Med stand-up-tendenser mellom låtene fikk han engasjert publikum under hele konserten.

 Vant 18 billetter

Før konserten arrangerte forøvrig Kolben og Oppegård Avis en konkurranse om å vinne konsertbiletter til Cezinando. 

Les også: Griper øyeblikket - hver eneste dag

Vinneren ble trukket blandt de som svarte riktig, og vinneren var Choju Jansen som fikk ta med seg klasse 10.4 fra Ingieråsen Skole.

Powered by Labrador CMS