ØNSKER VELKOMMEN: Butikkeier Barbro Ottesen Muri ønsker velkommen til stor bursdagsfeiring

Kolbotn Klær inviterer til 40 års lag

Fra torsdag av blir det bursdagsfeiring med DJ, lett servering og trekning av premier. Butikken som er på fornavn med kundene satser friskt mot nye år.

Publisert Sist oppdatert

Fra å banke på dørene til de store merkevareleverandørene, snudde butikkeier Barbro Ottesen Muri situasjonen på hodet. Nå er det hun som gir klarsignal til hvilke varer som skal inn i butikkene.

Fra torsdag den 27. oktober til og med lørdag blir det stor bursdagsfeiring når bedriften fyller 40 år.

I DETALJENE: På Kolbotn Klær er detaljene noe av det som gjør det ekstra gøy å drive butikk. Disse skoene har blant annet fått såler tilpasset det norske klimaet.

Håndplukker til kundene

Når Ottesen Muri gjør innkjøp til butikken hender det ofte at hun tenker på en spesiell kunde. Det ligger naturlig for en bedrift som har som mål at kundene skal føle at de kommer hjem når de går inn dørene til butikken i rundkjøringen på Kolbotn.

– Kunden er vår gjest. Det er viktig for oss at de føler seg velkommen og sett. Vi jobber hele tiden med å gi det lille ekstra for kundene våre, sier Ottesen Muri til Oppegård Avis.

Og det er ikke bare den personlige kundekontakten hun tenker på. Detaljer og lidenskap for faget er viktige ingredienser når Ottesen Muri velger ut produkter til kundene sine. Et par sko bestilles ikke bare inn, men både skinn og såle velges ut etter hva værforholdene i Norge krever, selv om skoene produseres i Italia.

– Vi gjør det samme med enkelte jakker i butikken også. Både stoff, knapper og modeller er nøye valgt ut. På den måten ender kundene til Kolbotn klær opp med noe unikt som ingen andre har.

STØ KURS: Barbro Ottesen Muri lar seg ikke vippe av stolen. Hun har troen på at Kolbotn Klær vil bestå i mange år til.

Fokuserer fremover

Kolbotn Klær startet opp i Skiveien på Kolbotn høsten 1982. Selv om bedriften drev godt i mange år, solgte daværende eiere bedriften til yngre krefter. Når Barbro tok over satt hun seg et mål om å modernisere butikken. I dag driver hun tre fysiske butikker og selger også klær over nett.

Med utvidelse av Ski Storsenter, etableringen av Kolbotn Torg, finanskrise, småbarn, korona og 3-4 år med innbrudd, hvorav et er av det berømte slaget, er det ekstra stas å nå kunne feire 40 år.

– Vi har kommet dit vi er på grunn av mange dyktige medarbeidere over årene. Nå feirer vi med stor fest og vil at kundene skal få bli med.

For selv om utfordringene fortsatt banker på døra, ikke minst med dagens økonomiske verdenssituasjon, mister ikke Ottesen Muri motet av det.

– Det finnes alltid muligheter. Det handler om å fokusere på det vi faktisk kan gjøre noe med, og ikke grave seg ned i problemer og skylde på markedet. Personlig service og egenart blir viktigere enn noen gang.

Da er det godt at butikken har hatt førti år med trening i akkurat det.

Powered by Labrador CMS