ENDELIG LANSERT: Det var store lovord om den nye Oppegård-akevitten under ukens lansering. Nå kan du også kjøpe Landstormens "livets vann".

Lansert med brask og med bram!

Onsdag kommer Oppegård-akevitten ut i polhyllene. Denne uken var det lanseringsfest!

Publisert

Endelig, i god tid før rakfisksesongen og julematens inntog på Oppegård-folkets matbord, er  Landstormens andre generasjon med Oppegård-akevitt klar for salg. Onsdag til uken kommer den ut i de lokale polhyllene!

Selve lanseringen foregikk på Tårnhuset denne uken, og det er nettopp Tårnhuset ved fotograf Thomas Telstø Hysværs fantastiske fotografi, som preger etiketten.

Smaken av Oppegård

Det som gjør Landstormens Vellagrede Oppegård Jubileumsaquavit til Oppegårdsakevitt, er de lokale smakstilsetningene. Fra Sjødalstrand Gård på Svartskog har de fått plommeekstrakt fra plommene på gården og urten bergmynte, som vokser vilt, til å smaksette akevitten.

Mellom tre og fem tusen flasker av akevitten skal nå kjøpes og drikkes av folk, og du får selvfølgelig tak i den ultralokale akevitten på Vinmonopolet på Kolbotn. 

Med det er det bare å ønske Landstormen lykke til med årets salg, og så blir det spennende å se om responsen blir like stor i år som i fjor, da den første generasjonen kom ut. Da ble flaskene formelig revet ut av hyllene. 

Det beste med lokalakevitten, er at overskuddet også går tilbake til en god sak gjennom Landstormens viktige arbeid for folk og samfunn her i Oppegård. Overskuddet fra fjorårets akevitt gikk direkte til fritidsaktivitetstilbud i sommerferien for familier med vanskelig økonomi. 

Se bildekarusell fra lanseringen øverst i saken!

Powered by Labrador CMS