Lykke til, JOWST!!!

I kveld er det klart for den store MGP-finalen, og JOWST fra Kolbotn representerer Norge! Se videohilsen til oavis.nos lesere, få nyttige lenker og og last ned stemmeskjema!

Endelig har kvelden kommet. Endelig skal Joakim "JOWST" With Steen fra Kolbotn og Norge stå på scenen i den store, internasjonale MGP-finalen, og representere Norge med låten "Grab The Moment".

PS! Se videohilsen til oavis.no sine lesere i videovinduet øverst i saken!

Tøffe konkurrenter

Norge kom videre fra semifinalen etter en svært nervepirrende opplesning torsdag, og det er all grunn til å tro at Norge vil gjøre det skarpt i kveldens finale.

SKAL SJARMERE EUROPA: JOWST (t.h. i maske) og vokalist Aleksander Walmann skal i ilden klokken 21.00 i Kiev.

I finalen konkurrerer Norge og "JOWST" mot Israel, Polen, Hviterussland, Østerrike, Armenia, Nederland, Moldova, Ungarn, Italia, Danmark, Portugal, Azerbajdjan, Kroatia, Australia, Hellas, SPania, Storbritannia, Kypros, Romania, Tyskland, Ukraina, Belgia, Sverige, Bulgaria og Frankrike.

Ekstra moro i år, er at alle nordiske land har klart å kvalifisere seg til finalen!

Nyttige lenker

Finalen sendes direkte på NRK1 klokken 21.00. Dersom du har lyst til å se sendingen, kan du trykke her for å komme direkte til NRKs nett-TV

Noe som også er svært nyttig, og ikke minst morsomt, er å ha et stemmeskjema. NRK har et heltprofft skjema med mange forskjellige kriterier du kan vurdere og gi poeng. Klarer du å tippe vinneren? Er din smak i takt med resten av Europa? Trykk her for å laste ned stemmeskjemaet fra NRK

Se JOWST i semifinalen!

Vi ønsker "JOWST" lykke til i Kiev i kveld, og håper på førsteplass og seier! Uansett så har du gjort Oppegård veldig stolt! Heia, heia, heia!

Powered by Labrador CMS