– Spennende nå som det nærmer seg!

Til helgen gjelder det for alvor å gripe øyeblikket for Joakim "JOWST" With Steen. Da skal han gå helt til topps i MGP! Se video fra Spektrum og hør låten!

Det er bare noen få dager igjen. Den 11. mars er datoen. Hva det handler om? Norges største musikksirkus - Melodi Grand Prix. Det er ikke lite som står på spill. Det handler om én ting - nemlig å gå helt til topps. Det handler om å gripe øyeblikket, og gjøre det beste ut av det og gi alt!

PS! Se videohilsen fra guttene fra lydprøvene, og hør låten i sin helhet med tekst-video lenger ned i saken!

Gleder seg

Joakim With Steen fra Kolbotn er en av årets deltagere. Innflytteren skal representere Oppegård i den norske finalen med låten "Grab the moment". Akkurat nå pågår prøvene i Oslo Spektrum. With Steen gleder seg.

– MGP er en sinnsyk plattform å få vist seg frem på, og jeg håper folk vil like musikken min og oppdage den videre. Jeg har et håp om at denne låten skal leve også utenfor MGP, sier With Steen, som selv skal være med og opptre på scenen under finalen.

PÅ LYDPRØVENE: Det er bare tre dager igjen til MGP-sirkuset starter. Her er Joakim og co på lydprøver i Oslo Spektrum.

– Jeg har ståltro på låten. Vi har fått veldig mange gode tilbakemeldinger underveis etter at låten ble sluppet. Inntrykket er at låten blir godt likt når den blir hørt. Det er en veldig sterk og internasjonal låt med et godt sound med mange lag, og jeg tror at den kan få internasjonal oppmerksomhet hvis vi kommer så langt. Låten har en god tekst og er catchy, og jeg er veldig fornøyd med den. Nå gjenstår det å se om publikum også liker den, sier artisten, som har med seg vokalist Aleksander Walmann på scenen.

Les også: Ikke den første lokale i MGP

– Det er klart at det har plutselig blitt veldig nært og ekte. Å få synge i Spektrum har alltid vært en stor drøm for meg, og hvis vi klarer å ta låten også til finalen i Kiev, blir dette en sinnsyk opplevelse, sier Walmann.

Er du fan også? Klikk her for å følge JOWST på Facebook!

Ble til underveis

Historien til «Grab The Moment» er historien om en låt som har blitt til underveis. Reisen startet i With Steens lydstudio. Han satt og laget en skisse til en låt som han sendte rundt til noen vokalister. Det hele startet som en raplåt, men utviklet seg etter hvert til å bli en fengende powerpop-låt.

At den endte opp i MGP er også en tilfeldighet.

– Jeg sendte låten til et plateselskap og fikk napp. Planen var at den skulle bli gitt ut på egenhånd i februar i år, men så ringte NRK. Aleksander Walmann ble valgt som vokalist på låten. Med dette sagt, hadde jeg kunnet synge, hadde jeg sunget den selv, men jeg kan ikke synge, men Aleksander har en perfekt stemme for sangen, ler With Steen.

Klikk play for å høre Grab The Moment!

PS! Saken fortsetter under videoen! Her kan du høre låten i sin helhet og også se teksten!

Tror på låten

De to er for tiden i Spektrum fra tidlig til sent. Alt skal forberedes foran sirkuset som er på lørdag. With Steen tror låten kan gå helt til topps!

Les også: MGP-aktuelle JOWST: – Jeg gleder meg villt!

Vokalist Aleksander Walmann forelsket seg i låten ved første gjennomhøring, først og fremst på grunn av teksten.

– Hovedgrunnen til at jeg sa ja, bortsett fra at låten i seg selv er veldig bra, er teksten. Dette er som skrevet for og om meg. Det er mange selvfølte og ektefølte tanker i låten. Jeg har elsket den siden jeg sang den inn første gang, og det er så sinnsykt mange digge elementer i låten jeg elsker, sier den dyktige vokalisten.

– Og så får vi håpe at folk i Oppegård også blir med og støtter opp om låten, og stemmer oss frem. Vi har et sterkt ønske om å vinne dette, og får vi sjansen, skal vi representere Norge og Oppegård så godt vi kan i Ukraina, sier With Steen.

Powered by Labrador CMS