JOBBER HARDT: Hovedtrener Kyrre Vegard Johannesen kjører guttene sine hardt om dagen. Målet er å prestere enda bedre i herrenes andredivisjon.

– Vi skal bli bedre på alle områder

Med en ung stall er Kolbotns herrelag godt i gang med årets sesong. Trener Kyrre Vegard Johannesen ser nå fremover etter en tøff start.

Publisert

Lørdag den 4. november klokken 16.00 er det klart for ny hjemmekamp for Kolbotns andredivisjonsherrer. Da kommer Kjøkkelvik på besøk, og nå trenes det knallhardt!

For sesongen har ikke vært som ønsket for Kolbotn, selv om det er mye positivt å spore i lag! 

Det kjempes hardt på trening i Sofiemyrhallen, og det er viktig, for etter seks kamper spilt i årets håndballsesong, ligger Kolbotns herre-A-lag på niendeplass på tabellen. Laget har vunnet bare én kamp, spilt én kamp uavgjort og tapt fire.

Dette er ikke hovedtrener Kyrre Vegard Johannesen fornøyd med.

Les også: Klare for Lerøyserien

– Vi er ikke fornøyde med sesongen per dags dato, og vi har ikke prestert bra nok. Vi har perioder hvor vi er gode offensivt, og perioder defensivt, men vi må trene på å være gode overalt. I tillegg har vi vært uheldige med mye skader, og mange viktige spillere ut, sier han.

PS! Saken fortsetter under bildet!

Store endringer

UNG STALL: Årets Kolbotn-stall er ung. Yngste spiller på 16 år, og eldste på 26.

Den siste tiden har det vært store endringer i stallen til laget. På grunn av skader måtte mange spillere som spilte i forrige sesong slutte/gå over til andre lag. Resultatet i år er et mye yngre lag.

Les også: Tøff uke for OI-damene

– Vi har mistet veldig sentrale spillere, og fått inn mange nye. Derfor tar det tid å få samspillet i laget på plass og få tilbake ferdighetene, forteller Med endringer i laget betyr det at mange unge spillere får prøve seg, sier han.

PS! Saken fortsetter under bildet!

JOBBER HARDT: Hovedtrener Kyrre Vegard Johannesen kjører guttene sine hardt om dagen. Målet er å prestere enda bedre i herrenes andredivisjon.

Ung stall

Akkurat nå er den yngste spilleren 16 år gammel, mens den eldste er 26.

– Det er litt vanskeligere å få snudd en dårlig trend til en god, med et så ungt lag. Vi skulle hatt mer erfaring i laget, innrømmer hovedtreneren.

Kolbotn herrer spiller i en avdeling med mange lag fra Vestlandet. Det betyr mye reising for laget.

Les også: Fotballfest med Bilia Cup på Østre Greverud og Sofiemyr

– Det er masse reising. Det blir fire turer over fjellet til Vestlandet, hvor vi kjører dobbeltkamper. Det er jo også spennende og gode erfaringer for de unge å måtte reise så mye for å spille kamper, sier Johannesen.

KJEMPER PÅ: Kolbotn-spillerne er i god sving, men har ikke helt fått de store resultatene så langt i år.

PS! Saken fortsetter under bildet!

Ser framover

For øyeblikket ligger Kolbotn på niendeplass på tabellen med tolv lag. Det er 17 kamper igjen av sesongen, som varer ut mars neste år. Treneren ser fremover.

SAMLES: Mye av jobben i år har vært å få det unge laget samspilt.

Les også: Kruttkarene fra OI ble dobbeltmestere

– Nå handler det om er å få tilbake de spillerne som har vært ute med skade. Vi har fått noen på tryne, så vi må bygge selvtillit og se framover. Fokuset må være å bli bedre i alle faser, sier han.

 

Powered by Labrador CMS