SER LYST PÅ FREMTIDEN: Per Edmund Mordt, Kjell Ove Loeshagen og Bent Norderhaug har sammen åpnet nytt Attentus-kontor på Kolbotn, og ser lyst på fremtidens eiendomsmarked.

Ny på markedet!

Attentus Kolbotn blir Oppegårds sjette meglerkontor, og vi lurer på om det virkelig er marked for det.

Publisert

– Å, jada, svarer de tre meglerne nærmest i kor.

Attentus Kolbotn åpnet i Kolbotnveien 8 sist uke, og blir nå det sjette eiendomsmeglerfirmaet i Oppegård etter Foss & Co, Eiendomsmegler 1, Krogsveen, Aktiv Eiendomsmegling, og DNB Eiendomsmegling.

Les også: Boblende suksess

Spennende marked

TRE MUSKETERER: Sammen starter de opp Attentus Kolbotn i Kolbotnveien 8. Stikk innom for en hyggelig bolig-prat med disse tre herrene!

– Oppegård er et veldig spennende marked. Det er stor aktivitet på bruktboliger, samtidig som det skal bygges mye nytt, og boligene selges til gode priser, sier eiendomsmegler og fagansvarlig Bent André Norderhaug.

De kjenner seg ikke igjen i Oslo-medienes beskrivelse av dagens boligmarked, som begynner å stagnere.

– Her i kommunen er det et godt og stabilt marked som går jevnt og trutt. Vi påvirkes ikke i så stor grad av Oslo, siden godt over halvparten av alle kjøperne i Oppegård er lokale, sier han.

Les også: Verden rundt fra gutterommet

Centralen

Attentus er allerede godt i gang, og har fått i oppdrag av Bolig- og Eiendomsutvikling AS å selge prosjektet Centralen på Myrvoll stasjon. Prosjektet består av 48 spennende leiligheter fra 46 kvm., og har første visning på søndag.

– Mange av kjøperne i prosjektet er lokale. Det er mange fra kommunen som vil fortsette å bo her, og det er virkelig et kvalitetstegn, sier de.

Her kommer det fem familieboliger

Verdifull erfaring

Alle tre meglerne har bakgrunn fra eiendomsmarkedet i Drøbak – et marked som er betydelig tregere enn Oppegårdsmarkedet, og de mener det er en fordel.

– Det har gitt oss verdifulle erfaringer, og en god verktøykasse når det gjelder å få potensielle kjøpere i budposisjon, sier de.

EN TRIVELIG TRIO: De tre blide meglerne har akkurat flyttet inn i de nye Attentus-lokalene. – Attentus har vært her før, så det sitter i veggene, sier de.

Lokale krefter

Både Mordt og Norderhaug er født og oppvokst på Sofiemyr, og Loeshagen har meglet og bodd her i en årrekke. De merker stor forskjell fra Drøbak - hvor bopæl og arbeidsplass ikke var samme sted.

– Vi har selv hatt barna våre i barnehager her i Oppegård, og har dermed lang og personlig erfaring med området vi nå jobber i, forklarer Norderhaug.

 

Powered by Labrador CMS