BRUK TID: Bent André Norderhaug råder kjøpere til å være grundige i valg av bolig. Han gleder seg dog over at Centralen på Myrvoll er et prosjekt som ser ut til å gjøre det godt i årets boligmarked.

Boom På Myrvoll

Centralen går unna som glovarmt hvetebrød, og Bent Andrè Norderhaug hos Attentus er klar for et godt boligår, blant annet på grunn av det spennende prosjektet midt i kommunen.

Publisert

– Markedet er fortsatt ekstremt selektivt, akkurat slik vi erfarte i fjor, kan Bent André Norderhaug hos Attentus fortelle. – Kjøperne er oppegående og veldig bevisste på hva de ønsker og hva de vil betale for boligen. Boliger som er overpriset eller har ulemper eller mangler, blir hyllevarmere.

Nytt og brukt

Norderhaug røper at tilgangen på bruktboliger ser veldig bra ut i tiden fremover. Men også flunkende nye Centralen-prosjektet går så det suser.

Les også: Her kommer de nye bomringene som omkranser Oppegård

– Vi påbegynte salget av leilighetsprosjektet på Myrvoll stasjon i september 2017. Prosjektet består av 48 leiligheter, og vi solgte 27 leiligheter på kort tid. Noe som gjorde at selger Bolig- og Eiendomsutvikling AS (BEU) igangsetter bygging. Resterende leiligheter ble trukket fra markedet, og salget fortsetter rundt påsketider, sier han.

NB! Saken fortsetter under bildet!

SLIK BLIR DET: Her ser du en modell av Centralen som skal bygges på Trelasttomta på Myrvoll.

Vær kritisk

Norderhaug råder boligkjøpere til å være mer grundige når de skal velge bolig.

– Kjøpere bør bruke mer tid til å sette seg inn i boligen de vurderer å kjøpe. Det er litt skremmende når folk bruker mange millioner på kjøp av eiendom, uten engang å lese prospektet fra perm til perm.

Les også: AEKO Eiendomsutvikling mot nye høyder

– Lovverket er vanskelig å forholde seg til, og selgers boligselgerforsikring er på ingen måte en garanti for at kjøpers interesser blir ivaretatt, understreker han og viser til Norges Eiendomsmeglerforbunds nylige høringssvar med forslag til lovendringer for å trygge bolighandelen.

KLARE FOR ET BRA ÅR: ATTENTUS melder om et fortsatt ekstremt selektivt marked. f.v. Per Edmund Mordt, Kjell Ove Loeshagen og Bent André Norderhaug.

NB! Saken fortsetter under bildet!

– Velg lokalt

Norderhaug oppfordrer også selgere til å være omstendelige i valg av megler.

– De som skal selge bolig bør bruke en lokalkjent megler som vet hvordan boligen skal presenteres. Det er ikke fast pris på fast eiendom og det er mange måter å komme i mål.

Les også: Det blir sentralt på Centralen

– I Attentus er vi opptatt av å presentere boligen på en edruelig måte, både når det gjelder prisantydning og eiendomspresentasjon, forsikrer han.

Powered by Labrador CMS