STORKOSER SEG: Salgssjef Annett Trehjørningen konstanterer at det er 30 grader i vannet, akkurat slik det skal være i utebassenget på The Well.

– Oppegårds beste strand!

På The Well er det sommer hele året, og må du ha 30 grader i vannet for å trives, og ikke er spesielt glad i sand og engangsgrill-lukt, kan dette kanskje være stranden for deg.

Publisert

– Mange ser kanskje på The Well som et sted hvor man bare er på høsten og vinteren, men se rundt deg her! Det finnes ikke bedre «strand» enn dette, sier salgssjef Annett Trehjørningen (49) ved The Well.

Øker

Det har vært et godt år på opplevelsesbadet på Sofiemyr så langt i år. Lørdagene er, kanskje naturlig nok, de best besøkte dagene, og rundt 220-800 mennesker finner veien til opplevelsesbadet i snitt hver eneste dag.

TATT PÅ SENGEN: Det er rundt 80 solsenter på uteområdet på The Well.

– Vi ser at vi treffer bredt, og alderssammensettingen av gjester er god. Jevnt over er det noen flere damer enn menn, men forskjellen er ikke så stor, sier hun.

Les også: Sommerliv(e) på La Paz på Greverud

– Det vi også ser er at antall gjengangere er høyt, noe som nok tilsier at folk trives her og vil komme tilbake. Vi har hatt femti prosent økning så langt i år sammenlignet med i fjor, forteller hun.

Vi sitter ved utebassenget, og dette skårer høyt på brukerundersøkelsene til The Well.

Les også: Sommerpraten med Terje Sporsem: – Føler meg hjemme i Oppegård

– Dette er et utrolig flott område, og noe av det beste er at du kan sole deg og nyte stillheten, ta deg et bad i et basseng med garantert 30 grader, og bare nyte livet. Her er det voksentid og avslapning som gjelder, uten mobiltelefoner og hverdagsstress. Det får du ikke på en annen strand, sier hun.

PS! Saken fortsetter under bildet!

GRØNT OG SKJØNT: Uteområdet på The Well er beplantet, og i bakgrunnen ser du skogsaunaetn hvor det blant annent arrangeres aufguss.

 

Sommerlig

Opplevelsesbadet har akkurat lansert utemenyen i restauranten. Her er det sommerlige klassikere som blåskjell, burger, clubsandwitch og sommersalat som står på menyen. Ølen og boblene er duggfriske, og solsengene er mange.

– Det at man kan komme hit, sole seg og slappe av, og samtidig gå inn og bruke de øvrige attraksjonene gjør dette til en strandopplevelse utenom det man vanligvis forbinder med strand, kanskje. Det er det beste fra strandlivet, bare bedre, sier Trehjørningen.

GRØNT OG SKJØNT: Uteområdet på The Well er beplantet, og i bakgrunnen ser du skogsaunaetn hvor det blant annent arrangeres aufguss.

Lounge

Hver lørdag i sommer arrangeres det også sommerlig lounge i uteområdet.

– DJ Are står for stemningssettende musikk, man kan ta seg en drink og kose seg, og det er sosial og god stemning her. Dette er en forlengelse av de populære fredagsloungene våre, bare utendørs, forteller Trehjørningen.

Les også: Bli sommersprek med Trine Hattestad

Loungene arrangeres hver eneste lørdag i hele sommerferien, og DJen snurrer skiver fra klokken 14.00-16.00.

Etter ferien

Det kommer en tid også etter ferien.

– Dette ser ut til å bli et bra besøksår, og vi håper enda flere vil oppdage oss denne sommeren. Både navnet og badet er i ferd med å etablere seg hos folk, og vi mener dette er en attraksjon man må besøke på lik linje med andre attraksjoner i Oslo-området. Men nå er det sommeren som gjelder, og den blir faktisk bedre og mer avslappende med et besøk hos oss, avslutter hun.

Powered by Labrador CMS