BILVRAK: Et bilvrak ble funnet på parkeringsplassen ved klubbhuset til Kolbotn IL tirsdag morgen.
BILVRAK: Et bilvrak ble funnet på parkeringsplassen ved klubbhuset til Kolbotn IL tirsdag morgen.

Hensatte bilvraket fra Rasta på Sofiemyr – nå er bilskiltene stjålet

Et bilvrak ble funnet ved klubbhuset til Kolbotn IL tirsdag morgen.

Publisert

Bilen er Toyota Corolla fra 1998, registrert på Jessheim. Den ble funnet hensatt på parkeringsplassen ved klubbhuset til Kolbotn IL på Sofiemyr tirsdag morgen.

Oppegård Avis, som har fått tips om dette, kan bekrefte at det ikke foreligger noe kriminelt etter å ha snakket med eieren av bilen, som bor i Rasta.

Ifølge henne har sønnen hennes, som jobber i Oppegård kommune, fått lov av noen i kommunen til å la bilvraket stå ved klubbhuset på Sofiemyr i noen dager.

Ikke kjørbar

Oppegård Avis har kontaktet sønnen, som driver et service- og transportfirma (godstransport på vei) i Rasta. Det viser seg at han ikke har fått lov av noen i kommunen til å sette bilvraket ved klubbhuset.

– Jeg har ikke fått lov av noen i kommunen til å la den stå der, men for to-tre uker siden sto det en gul Fiat der i to uker, uten skilter på, og uten at noen la merke til den, så jeg tenkte at jeg kunne la bilen stå der i noen få dager. Denne bilen er ikke kjørbar, men den er med skilter på og er forsikret. Den blir solgt på Finn og hentet om kort tid. Bilen sto bak HurlumHeiHuset (red. anm.: Sprett aktivitetspark) i Fløisbonnveien før den ble flyttet hit med kran i går kveld. Jeg skal sørge for å få den vekk i løpet av de nærmeste dagene, sier han.

Noen stjal bilskiltene

Onsdag 6. mars fikk Oppegård Avis en telefon fra vedkommende. Ifølge ham ble begge bilskiltene stjålet. Da Oppegård Avis tok bilde av bilen rundt klokken 08.00 tirsdag morgen, var skiltene på.

– Jeg håper at disse skiltene ikke skal brukes til noe kriminelt, sier sønnen til bileieren.

Han har varslet politiet om dette og lover at bilen blir hentet i løpet av kvelden osdag 6. mars.