GRATIS LEVERING: – Dette er et tilbud til folk i tidligere Oppegård som trenger hjelp i denne tiden, sier Cihad Ugur. Foto: Yana Stubberudlien

Tilbyr gratis hjemlevering av matvarer og blomster

Om du er satt i karantene eller isolasjon, eller gammel og uten bil, kan det være greit med litt hjelp til handelen.

Publisert Sist oppdatert

Mange i tidligere Oppegård kjenner fetterne Cihad Ugur (35) og Feridun Ugur (37), som driver den populære søndagsåpne frukt- og grøntbutikken Nor-Frukt og blomsterbutikken Blomster Outlet i Sentrumsbygget på Kolbotn.

Fra torsdag denne uken tilbyr de gratis levering av matvarer og blomster til kundene som er i karantene eller isolasjon, men også til eldre folk som trenger hjelp og folk uten bil.

– Dette er et tilbud til folk i tidligere Oppegård som trenger hjelp i denne tiden. Vi er en del av lokalsamfunnet og vil bidra med det vi kan, presiserer Cihad Ugur.

Gratis frakt

– Ta kontakt med oss på telefon 458 11 665 for bestilling av varer om du trenger hjelp, sier fetterne Ugur.

De legger til at varene leveres kun til de ovennevnte kundegruppene som bor i tidligere Oppegård kommune. Butikken tar ikke betalt for utkjøringen av varer.

Cihad Ugur sier at Nor-Frukt opplever mindre salg som følge av de strenge tiltakene etter nedstengingen av lokalsamfunnet. Blomsterbutikken ble midlertidig stengt.

– Vi var nødt til å permittere tre ansatte i blomsterbutikken som følge av dette, men vi driver med salg av blomster fra grukt- og grøntbutikken, sier Ugur.

TAKKER FOR BLOMSTER: Ellen Grynde takker fetterne Ugur for omtanken i den dystre tiden. Foto: Yana Stubberudlien

Takker for omtanken

Ellen Grynde (56), som var innom Nor-Frukt da Oppegård Avis intervjuet fetterne Cihad onsdag formiddag, takker fetterne Ugur for omtanken og innsatsen i den vanskelige tiden.

– De er helt fantastiske! De har gitt både juletrær og masse blomster til sykehjemmene og omsorgsboligene i kommunen helt gratis, bare for å glede de eldre og oss som jobber der, sier 56-åringen, som jobber på Greverud sykehjem.

Oppegård Avis har fått bekreftet at i tillegg til sykehjemmene og omsorgsboligene i tidligere Oppegård, har også gjenbruksbutikken OMA fått gratis blomster som en oppmuntring i den tøffe tiden.

– Dette har vi gjort fire-fem ganger, på en oppfordring fra Oppegård Rotaryklubb, sier fetterne Ugur.

Powered by Labrador CMS