Idrettslaget og politiet advarer

BLOTTET SEG OG ONANERTE: En eldre mann blottet seg og onanerte for en ung kvinne og en yngre jente ved klubbhuset på Sofiemyr mandag ettermiddag.

Eldre mann blottet seg og onanerte ved klubbhuset på Sofiemyr

Mandag fikk politiet meldinger om flere tilfeller av blotting i Follo. Den første hendelsen skjedde på Sofiemyr klokken 17:00 da en eldre mann blottet seg og onanerte for en ung kvinne og en yngre jente like ved klubbhuset.

Publisert

Daglig leder i Kolbotn IL, Harald Vaadal, har tatt kontakt med Oppegård Avis for å informere om følgende:

En av våre unge kvinnelige ledere av svømmegruppen opplevde i går en ubehagelig hendelse. Klokken 17:00 i går ettermiddag ble hun nødt til å ringe politiet da en eldre mann blottet seg og tok på seg selv ved bussholdeplassen på Fløysbonn, som ligger like ved klubbhuset til KIL på Sofiemyr, sier Vaadal.

Det var en tilfeldig annen yngre jente som stod med henne, ifølge Vaadal. 

Vår unge leder i svømmegruppen fulgte jenta hjem, som følgelig var påvirket av hendelsen, sier daglig leder i KIL.

Han sier idrettslaget kommer til å anmelde saken. Med tanke på ulike sommerskoler med idrett som arrangeres nå, ville Vaadal gi beskjed om hendelsen, som en påminnelse om at alle må være oppmerksomme på en slik grisete oppførsel.

Klarte ikke å finne blotteren

Politiet fikk melding om blotting på Sofimyr rett etter klokken 17:00 mandag ettermiddag og satte øyeblikkelig i gang søk etter mannen, men uten resultat, ifølge oppdragsleder Heidi Granerud i Øst politidistrikt.

Halvannen time senere fikk vi flere meldinger om en mann som blottet seg på flere steder i et konkret område i Vestby. Vi var på alle adressene, men greide ikke å få tak i personen, sier oppdragsleder Heidi Granerud i Øst politidistrikt.

Hun sier det kan være en god anledning for foreldre å snakke sammen med barna sine om hva de skal gjøre hvis de opplever lignende tilfeller.

Politiet kommer også med en oppfordring til folk om å følge godt med i nabolaget der de bor.

Ring 112 og si ifra til politiet om slike observasjoner med en gang. Ta bilder hvis det lar seg gjøre eller prøv å huske hvordan vedkommende ser ut, slik at vi får en nøyaktig beskrivelse, sier Heidi Granerud i Øst politidistrikt.

Powered by Labrador CMS