FASJONABELT: Ole Paus kjøpte eiendommen i Roald Amundsens vei i november 2016. Nå selger han.

Artisten skylder på alderdom - selger villa på Svartskog til 17,5 millioner

– Det er blitt utrolig flott, og jeg går rundt her i huset og tenker på at jeg kommer til å angre, sier Ole Paus.

Publisert

Tidligere denne uken ble den store eiendommen på 8,2 mål i Roald Amundsens vei lagt ut for salg for 17,5 millioner kroner.

– Du skjønner, jeg har blitt 72 år gammel. Da er en eiendom som denne veldig stor. Jeg tør ikke sitte på den, og tar forfallet på forskudd, sier Ole Paus til Oppegård Avis.

Bygde ut

Nasjonalskalden kjøpte huset på Svartskog i 2016 for 12,5 millioner kroner. Den gangen var villaen på 90 kvadratmeter.

PS! Saken fortsetter under bildet!

TETT PÅ NATUREN: Panoramavinduene i den store stuen skaper nærhet til naturen på Svartskog.

– Det har blitt gjort veldig masse, blant annet er huset blitt bygget på slik at det nå er på 265 kvadratmeter. I tillegg har jeg fått bygget vei bort hit. Jeg har brukt mer penger på eiendommen enn prisoppgangen.

PÅ BUTIKKEN: I 2017 møtte Oppegård Avis Ole Paus på Coop Prix på Kolbotn. Nasjonalskalden synes det er utrolig fint, men vet ikke om han blir boende i kommunen.

– Det er blitt utrolig flott, og jeg går rundt her i huset og tenker på at jeg kommer til å angre. Jeg kan likevel ikke vente lenger, og trenger noe enklere.

– Blir du boende i Oppegård?

– Jeg vet ikke, men det er en utrolig fin kommune å bo i. Nå skal jeg selge først før jeg begynner å kikke etter noe nytt, sier Ole Paus.

Sjønært i skogen

I boligens prospekt på finn.no kan man lese følgende:

«Roald Amundsens vei 184 er en nydelig eiendom på drøye 8,2 mål, vis-á-vis Roald Amundsens hjem og Svartskog kolonial. Eiendommen ligger sjønært, omkranset av skog, og er bebygd med en funkisvilla over tre plan. Den har flere vestvendte terrasser, deriblant en 80 kvm stor terrasse med svømmebasseng. Det er søkt om båtplass og det er mulighet for fradeling av tomt.»

Meglerfirmaet Privatmegleren Panorama har fått oppdraget å selge eiendommen, og de opplyser at eiendommen ble påbygd med 160 kvadratmeter inkludert dobbeltgarasje i 2017.

Eiendommen har svømmebasseng, og det er panoramautsikt mot Oslofjorden.

Powered by Labrador CMS