BRING-JENTER: Kolbotns J16-lag var i helgen i aksjon i Bring-serien i Trondheim.

Bring-drama mot hjemmefavoritter

TRONDHEIM: I helgen målte KIL-jentene krefter med trøndere og sarpinger i nasjonal håndballserie.

Publisert Sist oppdatert

KIL-jentene kunne potensielt bringe med seg fire deilige poeng hjem fra Trondheim, før møtene med Heimdal og Sarpsborg.

For sju år siden satte jentene på Kolbotn J16 seg et hårete mål. Når de ble 16 år, skulle de kvalifisere seg til Bring-serien.

Det klarte de som kjent etter en ekstrakvalifisering i høst.

Søndag sto Heimdal og Sarpsborg på motsatt banehalvdel da andre kamphelg i Bringserien sto for tur i Trondheim.

– Vi dro opp på lørdag så vi fikk en god oppladning til søndagens kamper. Første kamphelg hadde vi i Sofiemyrhallen på hjemmebane, så vi hadde en behagelig start sånn sett, sier en av lagets trenere Kenneth Johnsen.

TRENERE: Erik Hedlund (t.v.) og Kenneth Johnsen med bekymrede, analytiske miner under en av kampene i helgen.

Avgjorde på slutten

Oppgjøret mot Heimdal ble en jevn og dramatisk affære hvor Kolbotn ledet med ett mål til pause. Lagene vekslet på å ha ledelsen og med under fem minutter igjen var det uavgjort 21-21. I sluttminuttene viste Kolbotn seg å være sterkest og scoret faktisk kampens fire siste mål, noe som resulterte i en 25-21 seier.

– Det vi var mest fornøyde med i dag var at vi fikk satt forsvaret vårt i dag, men vi fikk ikke utnyttet kontringsstyrken vår i dag siden en del av de spillere som er ivrige der var hjemme i dag. Vi unngikk skader i dag og får brukt mer av troppen i kampen mot Sarpsborg, sa trener Erik Hedlund etter oppgjøret mot Heimdal.

GA ALT: Martine Johnsen ga som vanlig alt for den hvite og blå drakta.

Dårlig start avgjorde

Dagens andre kamp var mot Sarpsborg, et lag som Kolbotn har møtt mye tidligere. Derfor var det på forhånd forventninger om en jevn kamp, men en dårlig start ødela mye for Kolbotn. Det ble til slutt et 30-21 tap mot sarpingene.

– Vi hever oss mye i 2. omgang, men vi skyter for dårlig kampen igjennom. 2. omgang er vi best, men det var ikke nok til å ta seieren. Jentene har hatt det veldig moro på tur i helga og dette er noe vi kommer til å bli bedre på, sier Hedlund.

Powered by Labrador CMS