DE NESTE 20 ÅR: Det er disse karene som driver skuta og lager burgeren din på La Paz Grill, og det håper de å fortsette med i de neste 20 årene også. Ali Razaque (f.v.), Ahmed Razaq, Said Hussain, Ishan Nadir og Qaisar Razzaq.

Kebab-kongene på Sofiemyr

I 20 år har La Paz vært en del av Oppegård. På selve 20-årsdagen delte La Paz Grill ut gratis cheeseburgere til trofaste kunder.

Daglig leder av La Paz Grill, Qaisar Razzaq er fornøyd med 20 år på Sofiemyr, og synes det var fint å kunne gjøre litt ekstra stas på de faste kundene sine for å markere jubileet.

– Det er mange faste kunder her og da er det verdt å dele ut gratis mat, det fortjener kundene som har vært med oss så lenge, sier Razzaq.

PS! Saken fortsetter under bildet!

Driver navnet videre

BRA MAT: – Det er strålende mat her, sier Erik Bjørningstad (16) (f.v.), Andreas Lassen-Pedersen (15), Jon André Solberg (15) og Martin Lindberg (15).

De tre brødrene har alle gått hver sin vei forretningsmessig, men familiebedriften driver de videre.

– Det er viktig å drive La Paz navnet videre og vi har
alltid vært på Sofiemyr senter. Vi har tenkt til å fortsette i mange, mange år til, sier Razzaq.

Les også: Pangstart for La Paz Live!

Spisestedet La Paz har nærmest blitt en institusjon på Sofiemyr, og Razzaq forteller at mange som har vært kunder her i mange år, nå kommer med familien sin.

– De som gikk her da de var unge kommer igjen med barna nå. Også har vi mange ungdommer. Det er et lokalt sted å gå, og det har det alltid vært, sier Razzaq.

PS! Saken fortsetter under bildet!

MINNER: Vi tar en liten "trip own memory lane". Her ser du Ali Razaque fotografert i den gamle La Paz-puben, rett før den stengte.

Fra indisk til kebab

La Paz har vært både utested og restaurant gjennom årene på, det som først var Landerudsenteret, og som nå er Sofiemyr senter. Nå satses det på burgere og kebab, og slik forblir det.

Les også: Jørn Hoel er "lost in the mango" på Kullebunden Spiseri

– Konsepter forandrer seg over tid. Nå er ikke indisk mat like populært som sushi for eksempel, men kebab og burgere vil det alltid være etterspørsel etter, sier Razaq og legger til at det ikke er vits å forandre på noe som går bra allerede.

FØR: Slik så La Paz ut før de la ned restauranten og puben i 2015. Nå har de flyttet litt lenger ned i bygget på sofiemyr senter.

PS! Saken fortsetter under bildene!

POPULÆRT: I dag er La Paz Grill et populært sted for ungdommene i kommunen.

 

Går så det suser!

For det går fortsatt bra for Razzaq på Sofiemyr.

– Det er bedre enn det var før, og mye av det skyldes at vi får ekstra trafikk innom på grunn av Rema som ligger vegg i vegg. Vi investerte en del penger da vi lagde La Paz Grill og å ha en lønnsom butikk er det viktigste, sier Razzaq.

Han legger til at det hjelper at de serverer gode produkter.

Les også: Jørn Hoel kommer til Kullebunden spiseri

– Folk kan spise med god samvittighet fordi kvaliteten er god. Vi leverer bra mat og bruker kun produkter fra Stabburet, sier han.

Og akkurat på jubileumsdagen syder og koker det inne i det lille lokalet. Det er mange som har tatt turen innom for en gratis burger, og Razaq håper de fortsetter å komme i 20 år til.

– Vi har en avtale med gårdeier om 15 år leie med forlengelse, så vi kommer til å fortsette her lenge, sier han.

 

Powered by Labrador CMS