EN DRØM I OPPFYLLELSE: – Dette er noe jeg alltid har hatt lyst til, sier Marina Iren Tunstad, og åpner døren til sin helt egen, rykende ferske, gave- og interiørbutikk. Rett under sin egen stue!

Drømmen gikk i oppfyllelse!

Tårnåsen har fått ny gave- og interiørbutikk «det gledes» - hjemme hos Marina Iren Tunstad.

Publisert

Tårnåsen har fått en gave- og interiørbutikk, men nei, den er ikke på Tårnåsen senter. det gledes, butikken som skal tilby gaveartikler til de som er litt mer interesserte i design og interiør, er nemlig i underetasjen til eieren selv.

Leilighet ble butikk

– Vi brukte å leie den ut som leilighet, men bestemte oss for ett år siden at den skulle bli butikk, sier eier og daglig leder, Marina Iren Tunstad, som har bodd på Tårnåsen i åtte år. Hun har bakgrunn fra reiselivsbransjen og markedsføring.

Les også: Verden rundt fra gutterommet!

det gledes åpnet torsdag, 28. september, og Tunstad har fått god respons.

– Åpningsfesten gikk over all forventning! Det virker som folk har savnet et tilbud som dette, sier hun, som selv er veldig interessert i design og interiør.

PS! Saken fortsetter under bildet!

KOS OG INTERIØR: Marina Iren Tunstad i Vestenga 14B får hjelp av niesen Lisa Fjærvollsand Lie, som bidrar med egenproduserte kort til butikken.

Drøm i oppfyllelse

Som student for mange år siden, begynte hun så smått å drømme om å en dag åpne sin egen interiørbutikk. Nå har drømmen gått i oppfyllelse.

Les også: En frydefull årstid!

– Da trodde jeg egentlig aldri at det kom til å skje, sier hun og smiler.

Ny gave- og interiørbutikk på Tårnåsen hjemme hos Marina Iren Tunstad i Vestenga 14B. Niesen Lisa Fjærvollsand Lie bidrar med egenproduserte kort til butikken.

PS! Saken fortsetter under bildet!

Flere kategorier

Hun forklarer at produktene hun selger er i tre kategorier: interiør i industriell-, i klassisk-, og i trendy design. I tillegg selger hun blant annet gratulasjonskort fra Lillelisa Design, Tunstads niese; Lisa Fjærvollsand Lie.

Les også: – Det er først nå jeg lever!

LITE OG PENT: Den er ikke stor i størrelse, men stor i skjønnhet! Her inne finner man mye fint til selv selv eller som gave. 
HER ER DET: Opp en trapp og inn en dør, der finner du det gledes! Velkommen inn!

Tunstad forteller ta hun jobber hver ledige stund, og at det ikke er vanlig kontortid. Men;

– Jeg har det morsomt på jobb! Det er fantastisk å jobbe hjemmefra, jeg får mer tid til familien, samtidig som jeg har drømmejobben. Jeg håper folk er nysgjerrige, og vil ta turen innom, sier hun.

Powered by Labrador CMS