VELKOMMEN TILBAKE: Cafévertinne Lene Hauge gleder seg til å ta i mot gjester igjen. Ikke alt er på plass ennå, men den lokale og populære teen fra Tetøsene har hun sikret seg.

Café-comeback

Piece of Cake! Nå er det ikke lenger vanskelig å møte folk over en kopp kaffe på Greverud.

Publisert Sist oppdatert

– Det er klart vi gleder oss! Onsdag åpner vi dørene, sier café-vertinne Lene Hauge.

Tirsdag hadde hun sin fulle hyre med å børste støvet av inventaret på Piece of Cake på Greverud senter.

Senere på dagen kom også eierparet Nina og Tomm Munthe for å bære inn råvarer og drikke, samt «fyre» opp den inntil nå nedstengte caféen.

DØRA PÅ GLØTT: Underernærte cafégjengere på Greverud kvapp til tirsdag, da portene til det nedlagte stamstedet plutselig ble rullet halvveis opp.

Forsiktig åpning

– Vi begynner forsiktig med bakst, kaffe og kaker, og så håper vi å kunne bygge oss raskt opp til det nivået vi var på før nedstengingen, sier Tomm Munthe.

Det tar imidlertid litt tid å sikre arbeidskraft, leveranser og tillatelser for full drift.

Siden sist har eierselskapet til caféen gått konkurs, men ifølge Munthe vil gjestene kjenne igjen både utbud og stab på Grevrud.

Skjenking så snart som mulig

Tappetårnene på Greverud vil fra start av være like tomme som en murer etter endt arbeidsdag. Men Munthe er i gang med papirarbeidene, og det bør være «piece of cake» å oppnå skjenkebevilling på caféen som jo har hatt dette tidligere.

– Går det som vi håper, kan vi etter hvert kanskje åpne opp for fotballpub i helgene og quiz og andre aktiviteter i uken, håper Munthe.

Powered by Labrador CMS