Drapsforsøk på Oppegård-kvinne

Øst politidistrikt melder at en 18 år gammel kvinne fra Oppegård ligger på sykehus etter en voldshendelse. Seks personer pågrepet.

Publisert

I en pressemelding opplyser politiet om at en 18 år gammel kvinne fra Oppegård ligger på sykehuset med moderate skader. Meldingen kom inn til politiet klokken 19.00 i går kveld, om en kvinne som hadde vært utsatt for en voldhendelse. Ifølge politiet er kvinnen utenfor livsfare. 

Seks personer, alle i familie med kvinnen, er pågrepet og siktet for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk. 

– Vi er i en innledende fase av etterforskningen, og jobber med å få klarhet i hva som har hendt.  Vi fortsetter teknisk etterforskning og avhør av pågrepne og vitner utover dagen, sier politioverbetjent Rikke Hallgren i pressemeldingen. 

SEKS SIKTET: Seks familiemedlemmer er siktet for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk..
SEKS SIKTET: Seks familiemedlemmer er siktet for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk..

Til NRK Østlandssendingen sier politiet: 

De pågrepne er fra «godt voksne til mindreårige».

– Noen av dem er under 18 år. Vi har derfor involvert barnevernet og de blir avhørt av folk som har kompetanse til å avhøre mindreårige, sier Hallgren til NRK.

Følger opp familien

Kriseteamet i Oppegård kommune er varslet, ifølge politiet.

– Kommunen følger opp familien, sier ordfører Thomas Sjøvold til NRK. Han sier at kriseteamet yter helsetjenester, uten at han vil gå i dybden om hva det innebærer.

– Det er en omfattende tiltakspakke med bistand til de berørte. Utover det er det politiet som håndterer saken, sier ordføreren.

Avhør 

Det er uklart og voldshendelsen skjedde i kvinnens hjem forteller politiet til NRK, og opplyser også om at det blir avhør av pågrepne og vinter utover dagen. 

– Vi er i en innledende fase av etterforskningen, og jobber med å få klarhet i hva som har hendt, sier politioverbetjent Hallgren.

Powered by Labrador CMS