STRIPETE: Evy Reimers Arnestad har designet kleskolleksjon Stripete by Evy for herre, dame og barn.

Følger designerdrømmen

Fra treklokker til klær. Det er ingen grenser for kreativiteten til Evy Reimers Arnestad.

Publisert

Evy Reimers Arnestad hviler ikke på laurbærene. Etter å ha gjort stor suksess med sine naturlige klokker, er hun nå i gang med å designe klær.

–  Alt er veldig impulsivt, selv om det er noe jeg har tenkt på en stund. Naturlige materialer er det jeg bruker i klokkene og det gjenspeiler også hvordan jeg lever. Jeg ville designe mine egne klær, som er anvendelige og miljøvennlige, sier Reimers Arnestad.

På mandag åpnet Norwegian Fashion Week dørene sine for første gang. Til nå har hun holdt på med design og salg av produktet sitt, Treklokker, men nå er Evy Reimers Arnestad klar for å fri til innkjøpere, bloggere og journalister med sin nye kleskolleksjon, som har fått navnet Stripete by Evy.

Les også: Kolbotn Klær går så det suser!

Les også: Soda Hamborg har pusset opp. Sjekk så fint det har blitt!

PS! Saken fortsetter under bildet. Sjekk bildekarusell nederst i saken for å se mer som Evy lager!

Glad i striper

STRIPETE: Evy Reimers Arnestad har designet kleskolleksjon Stripete by Evy for herre, dame og barn. .

Kolleksjonens tema og navn ble til da hun tilfeldigvis overhørte barna sine planlegge spillernes drakter til et fotballspill.

– Jeg hørte ordet stripete og da fanget jeg navnet.  Jeg sjekket om stripete.no var ledig og da ble det Stripete by Evy, men det gjenspeiler jo meg også. Jeg er veldig glad i striper, innrømmer designeren. 

Norwegian Fashion Week

TREKLOKKER OG ANNET AV TRE: Evy Reimers Arnestad designer ting og tang av alle slag i tre.

Norwegian Fashion Week pågår hele uken, til og med søndag 12. februar, på Norwegian Fashion Center på Fornebu, og Reimers Arnestad håper på mange besøkende på standen sin i løpet av uken. 

– Det er åpent for innkjøpere, journalister og motebloggere hele uken. Jeg håper på å få mange nye innom som ikke har sett det før, sier hun.

Målet er å finne forhandlere som vil ta inn klærne for salg.

Les også: Jankeh N'Jie fulgte designerdrømmen og gjør suksess

Les også: Møt gullkongen og designer James Lazar Braathen

– Jeg har laget tolv prøver som skal vises på Fashion Week. Opplegget er å finne forhandlere som liker det jeg lager og skaper, og få utsalg i ulike motebutikker, avslutter den entusiastiske designeren.

Powered by Labrador CMS