VINN-VINN: FAU-representantene Hege Svingeseth (f.v.) og Stine Neverdal, håper mange vil benytter seg av anledningen til å kjøpe en brukt kjole eller dress til årets ball. Det reduserer både kjøpepress av dyre kjoler og fotavtrykket i miljøet.

Gjenbruk til ball

Onsdag 17. oktober kan du gjøre et glitrende kupp i foajéen på Ingieråsen skole. Da arrangerer FAU bruktsalg av ballkjoler og dresser før 10.klasses vinterball.

Publisert

Onsdag 17. oktober blir det stort bruktsalg på Ingieråsen før skolens vinterball. Her blir det gode muligheter til å gjøre et skikkelig kupp. Det er ønsket om å redusere pengebruk og kjøpepress i forbindelse med slike ball som er bakgrunnen for FAUs initiativ, i tillegg til at det er miljøvennlig.

Bra med gjenbruk

Initiativtakerne regner med at det er mange tidligere elever som ønsker å selge kjolene sine. Det gir noen ekstra kroner i lommeboken og kjolen får et nytt liv i nærområdet.

Les også: Gjenvinning på hjul

Hege Svingeseth (f.v) og Stine Neverdal, FAU-representanter på Ingieråsen skole, arrangerer bruktsalg av kjoler og dresser før årets vinterball for 10.klasse.

– Vi vet allerede om en god del som vil selge, så her er det bare å kaste seg på. Det er vel ikke så mange anledninger der det passer å bruke ballkjoler her i landet. Dresser er dessuten noe guttene vokser raskt ut av, så vi vil gjerne bidra til kjøp og salg av dresser også, sier Hege Svingeseth og Stine Neverdal i Ingieråsen FAU, som arrangerer bruktsalget i god tid før ballet, så elever og foreldre slipper å stresse rundt i siste liten.

Klasserom blir prøverom

Bruktsalget finner sted i foajéen på Ingieråsen ungdomsskole, og både dresser, kjoler og tilbehør er velkomment. Klasserommene blir prøverom for anledningen, så man er sikker på at antrekket sitter som det skal. Selve salget starter klokken 18.00, men de som skal selge klær må komme innom med dem litt før, opplyser arrangørene.

Les også: Her driver elevene kantinen selv!

– Vi vil gjerne at selgerne skal melde seg til oss i god tid før selve salgsdagen, så får vi oversikt over hvor mye som skal selges. Selvfølgelig går pengene i sin helhet til selger. Vi gleder oss skikkelig. Velkommen til både kjøpere og selgere denne onsdagskvelden, sier Svingeseth.

Initiativtakerne ønsker også de som ikke går på Ingieråsen velkommen til både å kjøpe og selge, og håper mange benytter seg av muligheten til å kvitte seg med noe de ikke bruker, og å kjøpe seg et antrekk til ballet.

Powered by Labrador CMS