NAM, NAM: Her ser du resultatet! Denne kan du også lage! Her ser du Julie fra Kakekrigen sin delikate No Bake Lelon Vegan Cheesecake

Lag Julies fantastiske kake!

Slik lager du Kakekrigen-Julies nydelige No Bake Blueberry Lemon Vegan Cheesecake!

Publisert

Julie Delia Lie Steinfjell er videre i semifinalen i Kakekrigen på FEM, og nå deler hun en av oppskriftene fra det populære programmet, slik at du kan lage den helt selv!

Følg oppskriften og lykke til!

Ingredienser for fire personer

TIL SEMIEN: Julie Delia Lie Steinfjell gjør det knallskarpt i Kakekrigen på Fem!

Bunn: 

0,5 kopp mandler

1 klype salt

1-3 ss lønnesirup

1-3 ss akasie honning

0,5 kopp steinfrie dadler

Fyll: 

0,75 kopp cashewnøtter (som er lagt godt i bløt)

2 sssitronjuice

Skall fra en sitron

3 ss smeltet kokosolje

1/3 kopp kokosmelk (ikke lite fett)

1 kopp blåbær, friske eller frosne

1 banan

1 boks most ananas

20 gram Agar Agar (kan droppes)

Topping:

Frysetørket blåbærpulver

Friske blåbær

Kokosmasse

Spiselige blomster

Slik gjør du: 

Bløtlegg dadlene i varmt van ni ca. 15 minutter, så hell av vannet.

Putt mandlene i en foodprosessor til de er finhakede.

Tilsett dadlene. 

Salt og kjør i prosessoren til massen blir til en deig.

Trykk deigen i en 12 cm kakeform. 

Putt formen i fryseren mens du gjør klart fyllet. 

Ha alle ingrediensene til fyllet i en blender og kjør den til massen er så smidig som mulig.

Hell fyllet oppi formen med bunnen og dekk til med plastikk. Ha det så i fyseren til alt er stivt. 

Ha kaken ut av formen og pynt med frysetørert blåbærpulver, friske blåbær. kokosmasse og spiselige blomster.

La den stå i romtemperatur før du skjærer i kaken!

Powered by Labrador CMS