MELKESPANNHOLDING: Stephen Slommerud valgte en kreativ løsning da han lagde Finn-annonse
MELKESPANNHOLDING: Stephen Slommerud valgte en kreativ løsning da han lagde Finn-annonse

Derfor vil Stephen fra Greverud ha 20.000,- for to melkespann

Det følger nemlig med en liten ting til.

Publisert

Mange av oss selger stort og smått på finn.no. Flere i lokalmiljøet har derimot stusset da de så en annonse om at to melkespann er til salgs for 20.000 kroner. Klikker du inn på annonsen til Stephen Slommerud fra Greverud vil du raskt se at det er mer som gjør at prisen er høy. Han vil nemlig bli kvitt det røde, lafta stabburet som står på tomta hjemme på Greverud.

– Stabburet er satt opp nytt på tomta, og har stått her siden huset var nytt tidlig på 90-tallet. Jeg har ikke behov for det, sier Stephen, som har bodd i huset i Jerpeleina siden november i fjor.

Skulle til Trondheim

Stabburet var først lagt ut for salg, og det lå lenge an til at det ville havne i Trondheim.

– Kjøperen hadde vært her og sett på det, og vi ventet egentlig på at det skulle bli henta. Det skjedde aldri, og det ble veldig stille.

INNENDØRS: Stabburet brukes i dag som lager, men har god plass til overnattingsgjester.
INNENDØRS: Stabburet brukes i dag som lager, men har god plass til overnattingsgjester.

– Når den første kjøperen trakk seg måtte jeg legge stabburet ut på nytt. Da tenkte jeg at jeg måtte tenke kreativt, slik at vi også kunne få annonsen vist andre steder på finn. Dette er jo helt unikt. Det er sjelden du kan kjøpe to melkespann og få med et stabbur på kjøpet, sier Stephen og ler.

Laftet

Det røde stabburet er i klassisk, laftet stil. I dag er mest til bruk som lager, men innvendig er det tydelig at stabburet kan gjøre nytten som et lite gjestehus. På begge sider innvendig er det bygde senger i hele stabburets lengde.

Stephen har fått noen spørsmål etter at han la ut den spesielle annonsen.

– Det kom blant annet spørsmål fra Bergen om jeg kjente noen som kunne hjelpe med transport og demontering. Jeg har ikke tenkt å ta stabburet fra hverandre. De som kjøper dette, vet hva de gjør, sier Stephen Slommerud.