FLYTTER: Linda Johansen flytter fra Kolbotn til Frogner.
FLYTTER: Linda Johansen flytter fra Kolbotn til Frogner.

– Jeg vil savne naboene

Linda Johansen og ektemannen flytter fra Kolbotn til Frogner. Hun håper Oslo har like god heiagjeng som Kolbotn.

Publisert Sist oppdatert

Linda Johansen og ektemannen Timm Wold har kjøpt luksusvilla i Oslo, og flytter med det fra huset på Kolbotn. Men enn så lenge blir bedriften værende på Rosenholm.

Oppegård Avis spurte Johansen om hva det er hun kommer til å savne med Kolbotn når hun flytter. Her er hva hun svarte.

Skapte suksessen på Kolbotn

– Hva vil du savne med Kolbotn?

– Jeg vokste opp i Ski og skapte min suksess på Kolbotn. Jeg vil savne naboene, de som smiler og sier hei når jeg er på butikken. Servitørene på O’learys som får meg til å smile etter en lang dag. De som kom bort og visket at de hadde prøvd noen av produktene mine. Løpe og sykkelturer i skogen. Kolbotn har masse fine folk som har løftet meg opp og heiet på meg. Jeg håper det er mange slike folk i Oslo også, men der forsvinner man jo litt mer i mengden.

– Har du noen gode tips til ting å finne på her som du kommer til å savne?

– Gå, jogge eller å tusle rundt Hvervenbukta. Det er så mange muligheter. Jeg blir kvitt stressende tanker når jeg kommer meg ut i skogen eller sitter ved vannet, og ikke minst tar en softis på Nesset.

Kommer tilbake?

På spørsmål om hva det var med Oslo som lokket mer enn Kolbotn, poengterer hun at det ikke var en konkurranse mellom de to stedene. Det at ektemannen har jobbet mye med kjøp og salg av eiendom gjorde at de grep en mulighet for å få et hus og et sted de liker godt.

– Oslo slår ikke Kolbotn, men Kolbotn slår heller ikke Oslo. Det blir noe ganske annet å flytte tilbake til Oslo. Jeg er en byjente, men hvem vet, plutselig finner Timm en kjempeinvestering i Ski eller Kolbotn. Da flytter vi brått tilbake.

Og bedriften på Rosenholm blir værende enn så lenge.

– Vi trives veldig godt på Rosenholm. Det betyr ikke at vi blir der for alltid, men akkurat nå har vi det fint der vi er.

– Huset deres kommer jo også til å komme til salgs, hva kommer du til å savne?

– Vi elsker jo huset vårt. Vi har gjort det til akkurat slik vi ønsker å bo selv. Vi har to barn som nå har blitt voksne. De har hatt husets utleiedel som sin private sone. Timm sin favorittplass er takterrassen mens jeg liker best å sitte på den store terrassen. Og det kommer jeg til å savne, å kunne sende Timm opp på taket når jeg trenger litt egentid.

Powered by Labrador CMS