LØRDAG: Trodde du gymsalen på Tårnåsen skole stod tom på lørdager? Tro om igjen!

Gadd egentlig ikke trene, men klarte ikke å la være

Guro elsker Friskis og Svettis. Derfor klarte hun ikke å la være å skrive dette leserinnlegget om det flotte tilbudet.  

Publisert

Jeg er instruktør hos Friskis og Svettis i Oppegård, men denne lørdagen (som de fleste lørdager) var jeg med som mosjonist sammen med nesten 50 andre som møtte til trening i gymsalen på Tårnåsen skole.

I garderoben hørte jeg to damer snakke sammen «hadde egentlig ikke ork til å trene i dag, men så klarte jeg ikke å la være, for her blir jeg alltid møtt med et smil, jeg er velkommen og jeg føler meg alltid bedre etterpå». Jeg har hørt flere si at dette tilbudet betyr enormt mye for de, både fysisk, men også sosialt!

På trening denne lørdagen var den eldste over 80 og den yngste under 20. Alle trener sammen, kvinner og menn. Alle gjør det beste de kan ut i fra sin egen form og helse. Miljøet er inkluderende, det er mangfold, med fokus på ekte treningsglede! Alle er like velkomne og instruktørene og funksjonærene gjør dette frivillig, uten noen form for betaling!

Når jeg gikk hjem fra trening denne lørdagen kjente jeg både på takknemlighet og et ønske om at flere bør få vite om denne perlen av et godt og raust sted for kvalitets trening -et tilbud for alle i alle aldre. Nå i dyrtiden er dette også et lavterskel tilbud og rundt halv pris av andre treningssentre. Dette er mulig fordi vi benytter skolenes gymsaler og at trenerne og funksjonærer jobber frivillig!

For meg gir det like mye glede og energi hver eneste gang jeg selv holder eller er med på en time og trener sammen med en mangfoldig gruppe av positive mennesker i alle aldre -pur treningsglede som gir næring til både kropp og sjel:-)

Powered by Labrador CMS