Follo Dansestudio på VM i Blackpool

VANT TO VM-TITLER: The Red Army fikk revansje etter fjorårets «bitre» tredjeplass og vant tittelen som beste team i adult fredag 21. juni.

Knallstart på VM

Follo Dansestudio hadde i går en knallstart på VM i Blackpool med to VM-titler på første dag.

Publisert

The Red Army fikk revansje etter fjorårets «bitre» tredjeplass og vant tittelen som beste team i adult fredag 21. juni.

Teamets trener Charlotte Arnesen var med set veldig fornøyd med jentene, gjennomføringen  og prestasjonene til jentene.

 

THE RED ARMY: Teamet besto av fra venstre Emma Spolen, Michelle Finsrud, Tone Tøraasen, Emilie Nymoen, Ea Victoria Tefre, Marte Herum, trener Charlotte Arnesen, Minnie Fischer Eriksen, Jeanine Skjellum, Emma Jørgensen, Celine Hagen Elgurén og Milla Samuelsen.

– Det var en herlig måte å feire 16. årsdagen på. Å bli verdensmester er en drøm som nå gikk i oppfyllelse. I fjor havnet jeg akkurat utenfor pallen med en fjerdeplass i singel, forteller Emma Jørgensen under bursdagsselskapet med 47 dansere og familiemedlemmer i Follo Dansestudio.

Dobbel-seier

I adult Prem klatret endelig Emma Spolén og Tone Tøraasen til topps etter tidligere å ha vunnet både tredje og andre plass.

– Vi har jobbet oss oppover. Spesielt overraskende var det at vi klarte dette etter at jeg har vært borte fra dansen i over ett år. Under en konkurranse i England røk jeg nemlig akilles-scenen og dette er første konkurransen jeg har gjennomført etterpå, sier Emma.

– Det var herlig med denne triumfen jeg flytter til Trøndelag for å studere etter sommeren. Jeg vet derfor ikke hva som skjer med dansingen fremover, sier Tone Tøraasen til Oppegård Avis.

Stolt innehaver

Tove Morstad i Follo Dansestudio gleder seg over jentene som har jobbet ekstremt hardt inn mot The Worlds.

– I dag er det Slow og da stiller vi med 16 dansere klare til å utfordre resten av verdenen i kampen om nye titler. Søndag avsluttes VM med singel hvor vi har hele 17 kvalifiserte dansere, avslutter Morstad.

Powered by Labrador CMS