STOR LYD: Majken Christiansen og Follo Seniororkesters Storband er klare for å få foten til å jazze igjen!
STOR LYD: Majken Christiansen og Follo Seniororkesters Storband er klare for å få foten til å jazze igjen!

Så swinger vi i Kolben

Den danske jazzvokalisten Majken Christiansen øser av en musikalsk skattekiste når hun tar for seg av repertoaret til den legendariske jazzdronningen Ella Fitzgerald .

Publisert

Det er ett år siden Majken Christiansen og Follo Seniororkesters Storband fikk Kolben til å swinge med et lignende opplegg. Da het konserten «Majken & Ella = sant». Nå kommer de tilbake med enda flere hits.

Stor suksess

Ella Fitzgerald hadde stor suksess som sangerinne. Kallenavn som Jazzens førstedame og Queen of Jazz forteller sitt. Og hun sang med de største, og hadde en enorm spennvidde i sitt repertoar. Fra Gershwins lyriske Summertime, til hardere jazzimprovisasjon.

Listen er enorm. Som det skal være i jazz-mytologien levde hun på gata, da hun nærmest tilfeldig vant en talentkonkurranse, og fikk prøvesynge for et storband. Resultatet ble en stor hit og en legendarisk karriere

Majken Christiansen er en dansk sangerinne, og er kjent som en fortolker av tradisjonell jazz. Det er sagt om henne at hun «smiler med stemmen, elegant, morsom, sensitiv og kraftfull».

PS! Saken fortsetter under videoen. Her kan du se Majken Chrstiansen i aksjon!

Klikk play for å lytte!

Fantastisk orkester

Follo Seniororkesters storband trenger vel neppe noen stor introduksjon, for de er kjent langt utenfor Follos grenser for sitt fantastiske trøkk!

Musikerne er alle voksne jazzveteraner. De vil presentere musikk i klassisk storbandtradisjon, fra dampene swing til smektende i ballader.

Tidligere musikkmajor Kjell-Olav Martinsen dirigerer Follo Seniororkesters Storband. Han er tidligere leder for HM Kongens Gardes Musikkorps og Divisjonsmusikken i Halden. 

Datoen er mandag 14. november, og billettene kjøpes via kolben.no!

Powered by Labrador CMS