FORNØYDE: Både daglig leder i KIL, Harald Vaadal (t.v.) og innehaver Erik Eeg i Follo Sport på Sofiemyr, er glade for den nye avtalen.

KIL og Follo Sport på samme lag!

Det lokale idrettslaget og den lokale sportsforretningen teamer opp for de neste sesongene. Sjekk hvordan avtalen påvirker deg som utøver i KIL.

Publisert

En historisk avtale er undertegnet mellom Follo Sport og Kolbotn IL. Nå blir den lokale sportsforretningen idrettslagets offisielle sportsutstyr-leverandør!

– Det er fantastisk morsomt for oss at en så stor klubb har valgt å gå for en avtale med en relativt liten, men nær og lokal butikk. Det er stas. Vi har et entydig klubbfokus i det vi driver med, og gjennom mange år i både styreverv og med barn som har vært aktive i flere idretter i Kolbotn, kjenner vi klubben både på innsiden og utsiden. Det gjør at vi vet hva idretten har behov for. Vi føler oss rett og slett litt beæret, sier innehaver Erik Eeg i Follo Sport.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Stor avtale

STOLT: Erik Eeg i Follo Sport viser frem det nye showrommet for Kolbotns nye drakt-linje i forretningen sin.

Avtalen mellom de to partene strekker seg over fem år, og det er et betydelig beløp vi snakker om. Kolbotn er et av Norges største idrettslag med sine rundt 2500 medlemmer, og en leverandøravtale som dette, beløper seg til flere millioner kroner.

Også daglig leder Harald Vaadal i KIL er fornøyd med avtalen.

Les også: En merkedag for KIL - bytter til HUMMEL

– Da vi hadde landet utstyrsavtale med Hummel til hele laget, ønsket vi å se på hvordan utøverne skulle kunne skaffe seg utstyret på ett og samme sted. Det var mange som ønsket en avtale med oss. Kolbotn IL er jo et stort idrettslag, og en avtale med et lag med så mange medlemmer har vært attraktivt for mange tilbydere både på utstyr og forhandler. Vi har vært i samtale med 14 aktører, men valgte av mange hensyn til slutt å lande på lokale Follo Sport som forhandler, forteller Vaadal.

NB! Saken fortsetter under bildet!

NYTT DRAKTSETT: Slik ser de nye draktene til KIL ut.

Dette betyr avtalen for deg

Avtalen til KIL med Follo Sport gir en lignende ordning for idrettslagets utøvere som man har i dag med tidligere leverandør, så det er ikke så store forskjeller det er snakk om.

Les også: En merkedag for KIL - bytter til Hummel

– Hvert enkelt medlem kan når som helst komme til oss og få rabatt på Hummel-ustyr og en rabatt på annet utstyr som de måtte trenge og som vi har, forteller innehaver Erik Eeg.

FORNØYDE: Både daglig leder i KIL, Harald Vaadal (t.v.) og innehaver Erik Eeg i Follo Sport på Sofiemyr, er glade for den nye avtalen.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Rabatt og bonus

Avtalen innebærer ikke bare en pen rabatt for medlemmer av KIL, men salgene blir også registrert på de forskjellige gruppene som gir en bonus og en kickback for idrettslaget og dets grupper på slutten av året.

MYE UTSTYR: Det er mye å velge i i utstyrshyllen for KILs utøvere.

– Gruppene bestiller utstyr og KIL har etablert en har egne bestillingsrutine for dette. Det kan være at enkelte grupper ikke finner utstyret de trenger, men vi skaffer det som eventuelt mangler, forteller Eeg. Dersom Follo Sport ikke kan skaffe utstyret, kan gruppene handle andre steder.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Dataløsning

Det er lagt opp til en elektronisk medlemsregistrering ved kjøp. Den er allerede oppe og går, og gir medlemmene et elektronisk innkjøpskort.

– Dette kan man ha på mobilen, og gjør det enkelt og oversiktlig både for oss og idrettslaget, sier Eeg.

Les også: En merkedag for KIL - bytter til Hummel

– Det er bare å komme og handle når man trenger noe. Vi har en full klubbpakke for KIL som vi gleder oss til å vise frem til utøverne.

PS! Du kan lese mer om avtalen i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 7. desember.

 

Powered by Labrador CMS