Slik gikk det i forrige oppgjør

Kolbotn møter Grand Bodø i årets siste toppserieoppgjør. Vi tar et tilbakeblikk på forrige match før helgens kamp!

Publisert

Denne helgen er det klart for årets siste toppseriematch for Kolbotn, og dèt på hjemmebane på Sofiemyr stadion.

Kampen spilles lørdag den 4. november klokken 14.00, og det loves fullt trøkk i årets siste kamp fra et heltent Kolbotn-lag, skal vi tro trener Knut Slatleim.

Optimistisk

Toppserien har vært både tøff og hard for Kolbotn i år, men serieplassen er berget!

Nå venter én siste utfordring. En utfordring Slatleim og Kolbotn-damene gleder seg til. Han har en klar oppfordring til lokalbefolkningen om å komme på kamp.

OPTIMISTISK: Trener Knut Slatleim er optimistisk foran helgens match!
OPTIMISTISK: Trener Knut Slatleim er optimistisk foran helgens match!

– På lørdag skal folk få se et Kolbotn-lag som virkelig kan slippe seg løs og som vil avslutte sesongen med seier og en god følelse, sier han.

Les også: Se Kolbotn-Grand Bodø LIVE på oavis.no!

– Jeg synes faktisk de fortjener litt anerkjennelse for den jobben de har gjort i høst. De har virkelig stått på og gitt gass, trent hardt og hatt troen på prosjektet vårt. De fortjener mye folk.

Kanskje blir det også rom for et par ferske ansikter på Sofiemyr Stadion.

– De som kjenner meg vet at jeg er veldig glad i å slippe til unge spillere, så det er mulig publikum får stifte ett eller to nye bekjentskaper, frister Slatleim. – Jeg skal i alle fall love en revansjesugen gruppe som vil gi publikum en god opplevelse på lørdag klokken 14.00, avslutter han.

Jevne lag

MÅLGLEDE: Det ble uavgjort i sist oppgjør mellom Grand Bodø og Kolbotn, men det var stor glede over Kolbotns eneste mål i kampen!
MÅLGLEDE: Det ble uavgjort i sist oppgjør mellom Grand Bodø og Kolbotn, men det var stor glede over Kolbotns eneste mål i kampen!

Men hvordan har det så gått i de siste oppgjørene mellom de to lagene? Vi har kikket litt på statistikken!

Begge lag har èn seier hver på de tre siste oppgjørene, og det har blitt en uavgjort-match, som forøvrig var det første oppgjøret i årets toppserie. Da endte kampen 1-1.

Kolbotn har skåret hele seks mål mot bodøværingene, mens de har puttet to mål på Kolbotn. Kolbotn har ett gult kort i disse oppgjørene, og Grand Bodl har to!

Det er altså to jevne lag som skal møtes på Sofiemyr stadion denne helgen, og du kan se kampen live på oavis.no dersom du ikke har muligheten til å komme på stadion.

Dersom du er klar for å kikke litt på hvordan det gikk i forrige match, kan du se i videovinduet øverst i  saken. Der kan du se høydepunktet fra årets første oppgjør mellom de to i toppserien i år.

Powered by Labrador CMS