Full klaff i Bergen

Endelig ble det seier og poeng for Kolbotns toppseriedamer! Her kan du også se kampen i reprise.

Sandviken-Kolbotn 1-2: I den tredje serierunden i toppserien ble det endelig tre poeng til Kolbotn.

54 tilskuere hadde møtt opp på tribunene ved kunstgressbanen Varden Amfi for å følge oppgjøret, som endte i Kolbotn-damenes favør.

Hadde alt å vinne

Før bortekampen mot Sandviken sto Kolbotn uten poeng, og det første kvarteret av kampen bar ikke bud om at Kolbotn skulle vinne. Det var nemlig hjemmelaget som styrte kampen, og Kolbotn hadde nok med å forsvare seg.

Kolbotn kjempet seg imidlertid inn i kampen, og gradvis tok Kolbotn over initiativet. Etter hvert kom også sjansene, og både Karina Sævik og Juliette Kemppi kunne gitt Kolbotn ledelsen underveis i omgangen.

I omgangens siste sekund fikk imidlertid Kemppi hull på byllen da hun fra ti meter klinte ballen opp i nettaket.

Fortsatte presset

I andre omgang fortsatte Kolbotn presset, og det var fullt fortjent da Karina Sævik snappet opp en feilpasning, løp fra Sandviken-forsvaret og satte inn 0-2 alene med keeper. Scoringen skulle vise seg å bli god å ha, for i det 87. minutt reduserte Sandvikens Marina Heggernes Jensen på et flott langskudd.

Kolbotn red imidlertid av stormen, og det var en svært fornøyd gjeng som satte kursen hjemover med tre poeng i bagasjen.

OS! Saken fortsetter under bildet!

Snart hjemmekamp

Trener Cecilie Berg Hansen var fornøyd etter kampen.

– Dette var veldig deilig – en skikkelig lagseier. Nå gleder vi oss til fredagens kamp mot Stabæk, uttaler Berg Hansen til kolbotnkvinnefotball.no

Etter helgens seier, ligger Kolbotn på 8. plass på tabellen med tre poeng.

Kolbotns neste kamp er borte mot Stabæk fredag den 12. mai klokken 19.00 på Nadderud stadion. Kampen vil bli overført her på oavis.no

Deretter er det klart for hjemmekamp mot Vålerenga tirsdag den 16. mai klokken 18.00.

PS! Gikk du glipp av Sandviken-kampen? Du kan se hele kampen i reprise i videovinduet øverst i saken!

SKÅRTE: Karina Sævik puttet seg på skåringslisten i Bergen.