KJEMPER HARDT FOR POENGENE: Kolbotn-damene, her fotografert under treningsleir i Sverige nylig, er klare for å rocke toppserien i år. Bak fra venstre: Marianne Avstaas Sandnes, Julie Hoff Klæboe, Karina Sævik, Silje Kittilsen, Maren Hauge Johansen, Ina Gausdal og Hedda Øvestad. Foran fra venstre: Camilla Ose, Sanna Svensson, Aurora Watten Mikalsen, Ingrid Rokke Elvebakken, Tonje Pedersen og Juliette Kemppi.

Det gikk rett øst - på beste vest

Nok et tap for Kolbotn.damene. Denne gangen mot Røa!

Publisert

Røa-Kolbotn 2-0: Kolbotns toppseriedamer klamrer seg fast i toppserien, men det ble ikke noen god dag for Kolbotn lørdag, da de dro til beste vestkant for å spille mot Røa.

Det ble en tøff kamp, hvor Kolbotn forsvarte seg godt, men Røa trakk altså det lengste strået.

Skadebonanza

FIKK SEG EN REAL SMELL: Ina Gausdal

Røa fikk ikke hull på byllen før midtstopper Ina Gausdal fikk en hodeskade.

Les også: Eiril fra KIL tok bronse

Mens Gausdal ble undersøkt hadde Kolbotn ti spillere på banen, og Røas Lisa-Marie Karlseng Utland benyttet sjansen til å gi Røa ledelsen, og det sto 1-0 til pause, melder kolbotnkvinnefotball.no

Kolbotn klarte aldri å sette noe langvarig press i andre omgang, selv om det hjalp da evigunge Solveig Gulbrandsen kom inn på midtbanen etter 53 minutter. Det skulle imidlertid raskt vise seg at dette ikke var Kolbotns dag.

Gulbrandsen måttte ut med skade etter å ha vært 20 minutter på banen. I mellomtiden hadde Lisa-Marie Karlseng-Utland utnyttet en forsvarstabbe av Kolbotn og gitt Røa ledelsen 2-0.

SER FREMOVER: Kolbotns trener Knut Slatleim

Komplett mareritt

Marerittet på Røa ble komplett da Kolbotns beste, Karina Sævik, også måtte ut med skade fem minutter før slutt etter å ha blitt meid ned av Røas Marita Holmen Iversen.

Les også: Sterk Kolbotn-prestasjon

Trener Knut Slatleim er likevel mest opptatt av å se fremover.

– Skaden til Ina er høyst sannsynlig ikke så alvorlig, så jeg regner med at hun er klar til neste kamp. Skadene til Karina og Solveig må vi få undersøkt ordentlig før vi vet noe mer. I hele år har det vært fryktelig mange skader, men det ser helidigvis ut til at noen er på vei til å bli spilleklare igjen, forteller Slatleim til kolbotnkvinnefotball.no

Hjemmekamp neste gang

Kolbotn  ligger nå på niendeplass på tabellen med bare åtte peng etter fjorten spilte serierunder.

Neste kamp spilles lørdag den 27. august klokken 15.00 på Sofiemyr stadion.

Da får jentene våre besøk fra byen mellom de syv fjell, når Sandviken kommer på besøk. Sandviken ligger på tiendeplass, altså rett under Kolbotn på tabellen, så her bør sjansene være tilstede for at det skulle bli seier til de hvite og blå..

Powered by Labrador CMS