KLAR: Kolbotn møter Stabæk borte fredag. Nora Eide Lie er på plass.

Klar for Nadderud

Toppserien ruller videre. Nå står Stabæk for tur for Kolbotn-krigerne!

Neste stopp for Kolbotn er Nadderud der Kolbotn møter Stabæk fredag ettermiddag.

I 2016 møttes Kolbotn og Stabæk i tre offisielle kamper.

Les også: Kolbotns nye målmaskiner

Kolbotn vant to kamper mens seriekampen på Nadderud endte 0-0. Før 2017-sesongen ble Stabæk regnet som en av gullfavorittene, og Bærumslaget har startet sesongen godt med tre seire på fire kamper. Det er derfor en tøff motstander Kolbotn står overfor.

PS! Saken fortsetter under bildet!

Lovende

Kolbotn på sin side viste lovende takter i den siste kampen mot Sandviken. Kolbotn var beste stort sett gjennom hele kampen og vant fortjent 1-2 på bortebane.

Etter en vinter med mange skadeproblemer har nå trener Cecilie Berg Hansen flere spillere å velge mellom, og i Bergen spilte både Maja Staubo Nordahl og Nora Eide Lie (bildet) for første gang på lenge.

Les også: Full klaff i Bergen!

– Det er deilig å ha flere spillere på trening igjen, og jeg håper og tror at vi kan bruke den positive opplevelsen i Bergen til å prestere enda bedre mot Stabæk. Vi gleder oss til å møte Stabæk, og vi viste jo i første omgang mot Avaldsnes at vi på vårt beste er fullt på høyde med de beste, uttaler Cecile Berg Hansen til kolbotnkvinnefotball.no.

NB! Kampen mot Stabæk spilles fredag 12. mai kl 19.00 på Nadderud. Kampen vil bli strømmet direkte via oavis.no.

ÅRETS STALL Kolbotn-damene, her fotografert under treningsleir i Sverige nylig, er klare for å rocke toppserien i år. Bak fra venstre: Marianne Avstaas Sandnes, Julie Hoff Klæboe, Karina Sævik, Silje Kittilsen, Maren Hauge Johansen, Ina Gausdal og Hedda Øvestad. Foran fra venstre: Camilla Ose, Sanna Svensson, Aurora Watten Mikalsen, Ingrid Rokke Elvebakken, Tonje Pedersen og Juliette Kemppi.
Powered by Labrador CMS