JAKTER BØSSEBÆRERE: Silje Pedersen er innsamlingskoordinator i Oppegård for Kreftforeningens årlige landsomfattende innsamlingsaksjon.- Vi stiller med inntil 120 bøssebærere mandag 13 mars, lover russepresident Tobias Huse på Roald Amundsen videregående skole. - Viktig å støtte, for det er alltids noen i familie, eller som vi kjenner , som blir rammet, sier Bibbi Neergaard  i Frivilligforeningen i Oppegård.
JAKTER BØSSEBÆRERE: Silje Pedersen er innsamlingskoordinator i Oppegård for Kreftforeningens årlige landsomfattende innsamlingsaksjon.- Vi stiller med inntil 120 bøssebærere mandag 13 mars, lover russepresident Tobias Huse på Roald Amundsen videregående skole. - Viktig å støtte, for det er alltids noen i familie, eller som vi kjenner , som blir rammet, sier Bibbi Neergaard i Frivilligforeningen i Oppegård.

Russen tar et krafttak mot kreft

Det nærmer seg årets Krafttak mot kreft, og både frivillige og lokalrussen tar i et tak!

Publisert

– Kan du sette av to timer søndag den 12. mars?

Det er Silje Pedersen spør. Hun er innsamlingskoordinator i Oppegård for Kreftforeningens innsamlingsaksjonen, og ønsker flere bøssebærere i Oppegård.

Les også: Rosa rekord for grønn mester!

Hjelper mange

Pengene som samles inn i årets aksjon skal gå til forskning på behandling og tilbud, til alle som i dag har en kreftsykdom de ikke kan bli friske av.

- Når du har uhelbredelig kreft går du med et slags timeglass inni deg. Problemet er bare at ingen vet når sanden slutter å renne. Pengene vi samler inn under årets aksjon skal brukes til å fylle på sand slik at man får mer tid. Det ultimate håpet er at man da lever lenge nok til at det forskes frem en ny kur, sier Anne Lise Ryel, generalsekretær i Kreftforeningen.

Les også: Meld deg på årets UKM

Innsamlingen i Oppegård går over to dager, søndag 12 og mandag 13 mars. Mandag stiller rødrussen i Oppegård med inntil 120 innsamlere.

ETTERLYSER BØSSEBÆRERE: Koordinator Silje Pedersen, russepresident Tobias Huse og Bibbi Neergaard i Frivilligforeningen i Oppegård vil gjerne ha flere bøssebærere til årets innsamlingsaksjo.
ETTERLYSER BØSSEBÆRERE: Koordinator Silje Pedersen, russepresident Tobias Huse og Bibbi Neergaard i Frivilligforeningen i Oppegård vil gjerne ha flere bøssebærere til årets innsamlingsaksjo.

De kommer til å dukke opp der bøssebærere ikke var på besøk dagen før. Alle i kommunen skal få muligheten til å gi ved årets innsamlingsaksjon.

– Den 13 mars skal vi gå rundt med bøsser for Krafttak mot kreft. Vi synes det er et fantastisk tiltak, sier russepresident Tobias Huse på Roald Amundsen videregående.

– Og vi vil gjerne vise at russen er mer enn fest og bråk og at vi kan gjøre en innsats vi også, sier han. 

Rammer alle

Kreft er en alvorlig sykdom, og sykdommen ser ikke forskjell på folk. Den kan ramme alle som én!

–  Kreft kan ramme alle. Alle kjenner noen som har, eller har hatt kreft, enten det er oss selv, eller noen vi er glade i. Vi kan alle bidra i kampen for å finne en løsning, , sier Bibbi Nergaard på Frivillighetssentralen i Oppegård. 

Les også: Klart for komplett kaos i vinterferien!

– Vi syns det er flott at russen ved Roald Amundsen videregående ksole stiller så sporty og velvillige opp, og at det er så mye engasjert folk i Oppegård, sier distriktssjef Ingvild Reitan i Kreftforeningen.

Dermed er det bare å stille opp og gjøre seg klar med lommeboken, og har du tid og lyst, settes det selvfølgelig stor pris på om du hjelper til også under selve innsamlingen.

Powered by Labrador CMS