MANGE FRIVILLIGE: Frivillighetsprisvinnern, Stopp Støyen, består av mange frivillige som har engasjert seg i saken rundt beredskapssenteret.

Gjev pris til folkelig aksjon

Tirsdag kveld fikk Stopp Støyen Frivillighetsprisen 2017, som ble delt ut under ordførerens hedring på Kolben. – Overraskende, sier Helge Marstrander i Stopp Støyen

Publisert

Stopp Støyen har jobbet intenst med å få beredskapssenteret på Taraldrud utformet på en måte som ikke er skadelig for befolkningen, og særlig jobbet med å få på plass støydempende tiltak. Tirsdag kveld ble de hedret med Frivillighetsprisen for sitt utrettelige arbeid for lokalmiljøet.

Les også: Oppegård-talenter hedret

– Juryen hadde en krevende jobb med å velge ut de tre nominerte og enda mer krevende jobb med å velge ut en vinner. De nominerte viser noe av den store bredden i det frivillige arbeidet i Oppegård, og alle tre har gjort en stor innsats på hvert sitt område, sa ordfører Thomas Sjøvold innledningsvis.

Saken fortsetter under bildet.

De to andre nominerte var mannen som satte basket på kartet i Oppegård, Kyrre Riis og Stål Rune Jensen i Oppegård IL. Begge har jobbet aktivt i mange år frivillig for andre. Begge to fikk ros og heder av ordføreren.

DE NOMINERTE: Stopp Støyen (f.v) Paal Sjøvall, Caroline Monstad Høgsnes og Helge Marstrander. (F.h )Kyre Riis og Stål Rune Jensen, og ordfører Thomas Sjøvold i midten.

Ekstraoridnær innsats

Han forstatte videre med å rose Stopp Støyen for å ha arbeidet med en sak som har stor betydning for trivsel og livskvalitet , med egansjement, kunnskap og stor innsats.

Les også: Herreklubben satte pris på damene

– Bak vinneren står en rekke personer, hvorav mange over lang tid var aktive som frivillige, men når det var nødvendig stilte opp på en ekstraordinær måte for lokalsamfunnet. Det er utrolig hvilken mobilisering som var mulig å få til med utgangspunkt i Foreldrenes arbeidsutvalg, sa Sjøvold.

Saken fortsetter under bildet.

STOLTE VINNERE: Caroline Monstad Høgsnes, Paal Sjøvall og Helge Marstrander er stolte over den gjeve prisen.

Folkelig engasjement

TAKKET: En rørt Helge Marstrander takket alle som har vært involvert.

Det ble stor jubel blant Stopp Støyen da de innså at de var vinnerene av den gjeve prisen, og talsmann for Stopp Støyen, Helge Marstrander var overrasket og rørt.

– Vi trodde ikke vi skulle vinne den, blant de nominerte er det mange som har stått på i mange år. Det alene å bli nominert var en kjempeheder. Å vinne den, da vet hva man nesten ikke hva man skal si. det har vært litt av en reise, sa Marstrander.

Fint

Han synes det er fint at Stopp Støyen kan vise at frivillighet kan være så mangt.

Les også: Stopp Støyen vant Frivillighetsprisen

– Stopp Støyen viser frivillighet på en litt annen måte, det er et folkelig engasjement. Vi er ikke en forening, organisasjon eller politisk gruppering. ikke én, to eller tre personer, men mange 100 som har bidratt, sa Marstrander etter utdelingen.

Powered by Labrador CMS