GHOST AVENUE: Er du lokal rocker drar du garantert kjensel på flere av disse. 19. april skal de herje i Kolben.

– Skal rocke dritten ut av Kolbotn

Lokalt band med store ambisjoner før de skal varme opp for rockelegender.

Publisert Sist oppdatert

Ok ok, det er det legendariske rockebandet Backstreet Girls som er den store headlineren når Oppegaard Rock Club inviterer til en deilig konsert-godbit, fredag 19. april.

Anført av den karismatiske gitaristen Petter Baarli og vokalist Bjørn Müller, har de en sentral plass i norsk rock, noe innlemmelsen i Rockheim Hall of Fame i 2023 er et bevis på.

Nok om BSG - de er store nok til å trekke folk til sal 2 i Kolben på egen hånd. Det er derimot ikke det noe mer ukjente oppvarmingsbandet Ghost Avenue.

Det betyr ikke at de er noe mindre interessante. Heller tvert i mot. De er til og med lokale. I hvert fall hvis vi ser litt stort på det og legger godviljen til.

Fra Hellerasten til Nesodden

Gitarist André Berger er fra Hellerasten, vokalist Kim Sandvik er fra Nesodden, bassist Magnus Liseter og trommis Petter Lein er fra Ski og gitarist Øystein Wiik er fra Langhus.

Det er rett og slett et «Follo power house» vi blir vitne til her, og ambisjonene er da også høye.

GHOST AVENUE: Her er gjengen i bandet på øving i lokalene på Sofiemyr.

– Vi skal rocke dritten ut av Kolbotn, lover André Berger. – Nå er det faktisk ti år siden sist vi spilte på hjemmebane, så det blir et lite jubileum for oss også, sier han og forteller at Backstreet Girls har 40 år jubileum i år.

Godt billettsalg

Han håper på å se noen kjente fjes i salen.

– Det hadde vært litt ekstra gøy se noen kjente ja, og det tror jeg vi gjør. Billettsalget går i hvert fall meget bra, opplyser han fornøyd.

Sist Oppegård Avis sjekket stod det faktisk utsolgt på plakaten, men det skulle vise seg å være en aldri så liten glipp.

– Det riktige er at det er veldig få billetter igjen, så hvis du vil høre oss eller BSG neste fredag, så må du faktisk være rask med bestillingen. dette blir garantert utsolgt, sier Berger.

NB: Saken fortsetter under bildet

GIR GASS: Ghost Avenue er kjent for å gi alt på scenen, og konserten i Kolben blir intet unntak.

Lover fullt øs

Ghost Avenue har hatt øvingslokale i gamle Oppegård i en årrekke, og har spilt mange konserter i inn og utland. Gjengen er et erfarent liveband og lover å gønne på.

– Vi elsker å spille live og vi kan garantere at det ikke blir noe backing tracks eller auto tune når vi dundrer av gårde. What you see is what you get, and thats not pretty, humrer Berger.

Konserten i Kolben er fredag 19. april og dørene åpner 18.30. Ghost Avenue går på scenen rett over klokken 19. 

Billetter finner du her, hvis du er heldig og rask.

Powered by Labrador CMS