For en herlig og majestetisk versjon!

Joakim "JOWST" With Steen og Aleksander Walmann trøkket skikkelig til i MGP-finalen! Se reprise!

I helgen var det klart for den norske Melodi Grand Prix-finalen, hvor Aleksander Rybak stakk av med seieren med låten Thats How You Write A Song.

Tilstede i salen var også Joakim With Sten, bedre kjent som JOWST. Han hadde i år skrevet en sang til showet, som Aleksander Walmann fremførte. Låten nådde ikke til topps, men du verden, var det noen som tok showet før avgjørelsen falt i finalen, så var det superduoen.

Med sin nye versjon av Grab The Moment, med munkesang, opera-innslag fra selveste Didrik Solli-Tangen og et helt nytt arrangement, kokte Oslo Spektrum!

Se video av opptredenen ii videovinduet øverst i saken.

Ny sang

Nå er altså MGP-sirkuset over for denne gangen for JOWST, men han hvlier ikke på laurbærene. Artisten har også sluppet helt ny låt.

– Denne låten har jeg gjort sammen med Kristian Kostov, som representerte Bulgaria i fjorårets internasjonale finale. Han var jo artisten som Norge ga 12 poeng i fjor, så folk kjenner jo til ham. Låten heter Burning Bridges. Jeg er veldig spent på mottagelsen, og håper folk liker den, sier han til Oppegård Avis

Her kan du høre låten i Spotify

Powered by Labrador CMS